Jūnija izskaņā durvis vērs vaļā "Lidl" veikals Rīgas centrā (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lidl Latvija

Rīgas Klusā centra un strauji augošās Skanstes ielas apkaimēs dzīvojošos un strādājošos rīdziniekus neapšaubāmi iepriecinās ziņa, ka jau 29. jūnijā plkst. 7.30 Rīgā, Sporta ielā 10 tiks atklāts jaunākais, pēc skaita nu jau divdesmit piektais “Lidl” veikals Latvijā, informē "Lidl Latvija".

Sporta ielas 10 “Lidl” veikala un ātrās ēdināšanas restorāna kompleksa projektēšanu veica “Diānas Zalānes biroja” arhitektes, bet būvdarbus īstenoja SIA “Newcom construction” speciālisti.

“Lidl” projekts Sporta ielā 10 īstenots bijušajā industriālajā un dzelzceļa teritorijā, sakārtojot, sakopjot un atgriežot to aktīvā pilsētas ikdienas dzīves apritē. Jaunais “Lidl” metropoles veikals rotājas ar gaišu dekoratīvo ķieģeļu mūrējumu un plaši stiklotu fasādi, kamēr ātrās ēdināšanas restorāna ēkai piešķirts tumšāks, ar koka elementiem rotāts izskats.

Par “Lidl” līdzekļiem šeit pievilcīgi labiekārtota un apzaļumota veikala tuvākā apkārtne – uzlabota kājāmgājēju, velobraucēju un autobraucēju izmantotā infrastruktūra. Teritoriju ap veikalu zaļāku darīs vairāk nekā 450 jauni koku lielstādi un košumkrūmi, kas šeit iestādīti gandrīz 21 tūkstoša eiro vērtībā.

Veikala klienti varēs rēķināties ar 90 bezmaksas autostāvvietas minūtēm, lai pilnvērtīgi un nesteidzīgi izbaudītu iepirkšanos Rīgas jaunākajā “Lidl”.

Blakus veikalam savas durvis vienlaikus vērs arī jaunuzbūvētais “Burger King” ātrās ēdināšanas restorāns, kas atklāšanas dienā būs parūpējies par īpašiem piedāvājumiem saviem klientiem.

Kopējās Sporta ielas 10 projektā veiktās investīcijas tiks publiskotas veikala atklāšanas dienā 29. jūnijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu