"Mere" apgrozījums pieaudzis divas reizes: veikalu tīkls ar Krievijas saknēm plāno ievērojami paplašināties (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzņēmuma SIA "Latprodukti" apgrozījums pagājušajā gadā bijis 10,923 miljoni eiro, kas ir par 2,1 reizi vairāk, nekā gadu iepriekš. Tāpat "Latprodukti" peļņa bijuši 15 869 eiro, salīdzinot ar zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" dati. Jāpiebilst, ka "Latprodukti" ir uzņēmums, kas pārvalda ar Krieviju saistīto veikalu tīklu "Mere".

Kompānijas vadības sastādītajā gada atskaitē teikts, ka uzņēmums pērn atvēris "Mere" veikalus Jēkabpilī un Daugavpilī. Tāpat notiek gatavošanās veikalu atvēršanai Rēzeknē un Ventspilī. Kopumā "Mere" veikalu tīkls Latvijā plāno paplašināties līdz 15 tirdzniecības punktiem. 

Ņemot vērā atskaiti, uzņēmumam veiksmīgi izdevies attīstīties, pateicoties jaunu partneru meklēšanai un piesaistei ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs. Tas ļāvis palielināt apgrozījumu un veikalu sortimentu. 

Pašlaik Latvijā darbojas septiņi "Mere" veikali. 

2021. gadā SIA "Latprodukti" strādāja ar 5,196 miljonu eiro apgrozījumu un 3456 eiro lieliem zaudējumiem. 

"Mere" veikali Latvijā sāka darboties 2021. gada martā, bet pats uzņēmums "Latprodukti" tika reģistrēts 2020. gadā. 

61% no "Latprodukti" kapitāla pieder Krievijas pilsonim Sergejam Šnaideram. Tāpat uzņēmuma līdzīpašnieki ir Jevgeņijs Pšenicuns (20%), Andrejs Šnaiders (12%), Valērijs Jakovļevs (5%) un Andrejs Veikulainens (2%). 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu