Atklāts “Lidl” veikals Sporta ielā 10; pirmais klients gadījis atklāšanu jau no plkst.4.00 rītā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lidl

Šorīt plkst. 7.30 Rīgā, Sporta ielā 10, atklāts divdesmit piektais “Lidl” veikals Latvijā. Kopējās investīcijas sasniegušas 14 miljonus eiro.

Pirmais klients jaunā “Lidl” veikala atklāšanu nepacietīgi gaidīja jau no plkst. 4.00 rītā un saņēma “Lidl” dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Arī nākamie divi klienti, kas atklāšanu rindā gaidīja jau no 4.12 rītā, katrs saņēma pa dāvanu kartei 30 eiro vērtībā.

Atzīmējot jaunā veikala atklāšanu, šodien no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 16.00 visus “Lidl” klientus iepriecina laimes rats ar pārsteigumu balvām, kā arī selfiju fotostends. Pirmās četras nedēļas pēc atklāšanas Sporta ielas 10 veikalā tiks piedāvātas atlasītas preces par īpaši izdevīgām cenām.

Jaunais un gaišais “Lidl” metropoles veikals labi izceļas apkārtējo biroju un tirdzniecības ēku vidū, iezīmējot spilgtu akcentu strauji augošajā Skanstes ielas apkaimē. “Lidl” projekts Sporta ielā 10 īstenots bijušajā industriālajā teritorijā. Par uzņēmuma līdzekļiem šeit modernizēts krustojums un uzstādīti jauni luksofori, uzlabots ielu apgaismojums. Lai teritoriju ap veikalu apzaļumotu, šeit iestādīti gandrīz 460 jauni koku lielstādi un dažādi košumkrūmi.

Blakus veikalam šodien atklāts arī jaunais “Burger King” ātrās ēdināšanas restorāns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu