VIDEO "Zīmes tur nebija!" Sieviete saņem sodu, auto novietojot daudzdzīvokļu nama pagalmā (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīdziniece Ingrīda Jāņa Grestes ielas daudzdzīvokļu namā dzīvo jau divus gadus. Ņemot vērā, ka pagalmā ir sarežģīti atrast brīvu vietu, kur nolikt auto, Ingrīda savu spēkratu novietojusi tuvāk piemājas veikalam. Pēc trīs dienām dodoties uz mašīnu, Ingrīda bijusi pārsteigta - sods, vēsta raidījums "Bez tabu".

Tieši pirms Jāņiem Ingrīdu uz mašīnas vējstikla pārsteigusi negaidīta vēstule - 30 eiro naudas sods no veikala autostāvvietas apsaimniekotāja "City Parks". Ja nesamaksāšot 14 dienu laikā, sods vairāk nekā dubultosies - nāksies šķirties no 70 eiro.

Ingrīda gan atzīst, ka vairākkārt ir likusi auto konkrētajā vietā, tāpēc neizprot, kāpēc saņēmusi sodu. Turklāt viņa norāda, ka tuvumā neesot zīmes, kas liecinātu, ka teritoriju apsaimnieko "City Parks". Arī apskatot uzņēmuma atsūtītās bildes, rīdziniecei neesot skaidrs, ko ir pārkāpusi. Turklāt skaidrojumu uzņēmums neesot viņai sniedzis.

Patērētāju tiesību aizstāvji kārtējo reizi krata pirkstu uzņēmuma virzienā - viņiem ir jāpaskaidro, kāpēc sods ticis piemērots.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu