"Biļešu Serviss" mātesuzņēmums iegādājas biļešu tirdzniecības platformas Čehijā un Rumānijā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Piletilevi vadītājs Svens Nūtmans
Piletilevi vadītājs Svens Nūtmans Foto: Erakogu

Baltijā vadošā biļešu tirdzniecības kompānija “Piletilevi” paziņojusi, ka iegādāsies lielāko biļešu tirdzniecības platformu Rumānijā “bilete.ro”. “Piletilevi” turpina savu ekspansiju un iegādāsies arī lielāko daļu “GoOut.net” aktīvu, tādējādi iegūstot kontroli pār čehu tirgus līderi.

Atsaucoties uz “Piletilevi” vadītāju Svenu Nūtmanu, “GoOut.net” aktīvu iegāde ir svarīgs solis, lai kompānija spētu paplašināt darbību jaunos tirgos, kā arī nostiprināt vadošo pozīciju biļešu tirdzniecības jomā ne tikai Baltijā, bet arī Centrāleiropā.

Abu jaunieguvumu iegādi “Piletilevi Group” palīdzējusi finansēt SEB banka.

“GoOut.net” ir apmeklētākā biļešu tirdzniecības platforma Čehijā. Iegādājoties 80% šī uzņēmuma aktīvu, “Piletilevi” iegūst zināmu ietekmi arī Polijā, Slovākijā un Vācijā. Čehijas un Rumānijas platformu iegāde ļaus “Piletilevi” gada laikā pārdot ap 15 miljoniem biļešu. Paredzēts, ka šogad no biļešu tirdzniecības uzņēmums nopelnīs ap 210 miljoniem eiro, taču tuvāko trīs gadu laikā peļņa varētu pieaugt līdz 300 miljoniem eiro.

Darījumu summa un citas detaļas netiek atklātas. Nūtmans piebilda, ka “Piletilevi Group” neizslēdz iespēju veikt jaunus darījumos tirgos, kur jau ir izdevies nostiprināt savu ietekmi, un uzņēmums meklē jaunas iespējas, kā paplašināt savu darbības ģeogrāfiju.

“Piletilevi Group” pieder Svena Nūtmana investīciju kompānijai “EastCom Capital” un privātajai investīciju kompānijai “BaltCap”. “Piletilevi” ir starptautiska biļešu tirdzniecības kompānija, kam pieder vairākas platformas. Igaunijā – “Piletilevi”, Latvijā – “Biļešu Serviss”, Lietuvā – “Bilietai.lt”, Rumānijā – “Bilete.ro” un “GoOut” zīmola platformas Čehijā, Slovākijā un Vācijā. “Piletilevi Group” darbojas vairāk nekā 26 gadus un piedāvā plašākos biļešu tirdzniecības pakalpojumus Baltijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu