K.K. fon Stricka villā radošie vakari bērniem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

K.K. fon Stricka villa 8.augustā aicina uz radošo vakaru bērniem. Programmā paredzēta jogas nodarbība ar pasakas elementiem un gaisa pūķu taisīšanas darbnīca.

Pasākuma pirmajā daļā paredzēta jogas nodarbība, kas būs radoša iepazīšanās ar jogas prakses elementiem - jogas pozām, elpošanas vingrinājumiem un meditāciju caur kustību rotaļām, spēlēm, skaņām un stāstiem. Nodarbības laikā bērni varēs izpētīt dažādas jogas pozas un radīt paši savējās, atbilstoši pašsajūtai un savām vajadzībām. Savukārt noslēgumā būs iespēja relaksēties un piedzīvot atslābinājumu ķermenī, mierpilnu elpu un klusumu domās, kā arī klausīties ķīniešu tautas pasaku "Pūķa pērle". To visu būs iespējams piedzīvot kopā ar jogas skolotāju, deju un kustību terapeiti Līvu Kupču.

Pasākuma otrajā daļā norisināsies radošā gaisa pūķu meistardarbnīca. Tajā bērni varēs apgūt jaunas praktiskās iemaņas gaisa pūķa pagatavošanā no papīra, iegūt pašrocīgi uzmeistarotu pūķi, kurš noteikti lidos un priecēs sirdis!

Apmeklētāji aicināti ierasties ērtā apģērbā, kas neierobežo kustības, ņemt līdzi savu ūdens pudeli un vingrošanas paklājiņu, ja tāds ir.

Darbnīcas paredzētas bērniem no piecu gadu vecuma. Visi materiāli darbnīcām tiks nodrošināti.

Ieeja no plkst.18.00

Pasākuma sākums 18.30

Biļetes cena ir 15 eiro, un tās pieejamas bezrindas.lv

Biļete ir jāiegādājas tikai bērnam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu