Ja pavisam godīgi – biju domājis, ka pēc KPV LV izjukšanas mēs par Ramonu Petraviču vairs neko nedzirdēsim un pāris gadu laikā aizmirsīsim. Varbūt pat ne gluži domājis, drīzāk – cerējis. Jo gribētos jau, lai politikas tuvumā atrodas cilvēki, kuri vismaz cik necik sajēdz, ko dara. Bet te nu viņa atkal ir un šoreiz pat bez kamieļiem.

“Politiķe” jau senāk izcēlusies ar visai amizantiem gājieniem. Piemēram, iepriekš viņa pirms Saeimas vēlēšanām centās uzlabot reitingus, savos sociālajos tīklos publicējot bildes, kurās pozēja kopā ar trūkumu cietošiem pensionāriem.

Toreiz šķita, ka nekas nevarēs pārsist zemisko trūcīgas un gailenes tirgojošas večiņas izmantošanu savam PR. Īpaši jau ņemot vērā faktu, ka mirkli pirms tam pati Petraviča teju vai trīs gadus bija labklājības ministre, kuras tiešajos darba pienākumos ietilpa arī sociālās aizsardzības nodrošināšana. Būtībā tā kampaņa sanāca kā tāds “apskatiet visus darbus, ko neesmu paveikusi!”

Tomēr tagad Ramona ir gājusi vēl soli tālāk. Bijusī labklājības ministre atradusi uz ielas bezpajumtnieci un saskatījusi viņas neveiksmē labu potenciālu savu reitingu uzlabošanai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X