Pēdējās nedēļas laikā interneta lietotāju nepamanīti nepalika divu cilvēku apģērbi. No tiem mans absolūtais favorīts bija kāds kungs, kurš Aglonas ballītē atradās netālu no prezidenta un bija tērpies kā tumšais burvis, kurš ieradies Cūkkārpā, lai nogalinātu Hariju Poteru. Ja nu kāds nav redzējis, nedaudz zemāk pievienošu bildi.

Protams, vēlāk man izskaidroja, ka tas ir Armēņu Apustuliskās baznīcas diecēzes Baltijas valstīs bīskaps Vardans Navasardjans un viņi laikam vienkārši tā ģērbjoties. Iespējams, viņi šādi ģērbjas, lai aizbiedētu prom mazus zēnus, un tādā ziņā šī nebūtu slikta prakse, ko pārņemt visai katoļu baznīcai kopumā. Lai vai kā, ja es būtu audzēknis burvju skolā, es no Vardana drošības pēc tomēr izvairītos – tas izskatās pārāk aizdomīgi.

Otrs tērps, kas sociālajos tīklos tika apspriests vēl intensīvāk, bija mugurā nu jau potenciālajai nākamajai Latvijas ministru prezidentei Evikai Siliņai. Un tajā viņa bija sapucējusies uz preses konferenci, kurā Krišjānis Kariņš paziņoja par savu demisiju.

Interneta fashionistas nekavējoties devās uzbrukumā – “kimono”, “halāts”, pat “lupata” un “kā vispār sieviete var kaut ko tādu uzvilkt mugurā?”. Lai gan noteikti neesmu liels modes eksperts, man šķita, ka šī kleita ir visnotaļ smuka un stilīga. Kā vēlāk izrādījās – Siliņai mugurā bija pašmāju apģērbu zīmola “Nolo” sudraba-lina kleita.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X