Aicina sievietes pieteikties "Riga TechGirls" mentoru programmai IT nozarē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Dators. Ilustratīvs attēls.
Dators. Ilustratīvs attēls. Foto: Karen Bosma-Winnubst/Shutterstock

Biedrība "Riga TechGirls" līdz šī gada 15.septembrim aicina sievietes pieteikties mentoru programmā, kurā līdz šim piedalījušās jau teju 1000 sievietes un iesaistījušies 660 informācijas tehnoloģiju (IT) eksperti.

Pusgada garumā programmā būs iespēja saņemt tehnoloģiju jomā pieredzējušu mentoru atbalstu, attīstīt zināšanas IT nozarē, kā arī iemēģināt roku izvēlētajā virzienā prakses projektos.

Mentoru programmā varēs iegūt gan vietējo, gan starptautisko mentoru atbalstu profesionālu IT prasmju attīstībai, neatkarīgi no tā, vai tie ir pirmie soļi tehnoloģiju jomā, vai vēlme virzīties uz priekšu savā karjerā.

Programma ir piemērota arī tām sievietēm, kas studē vai strādā pilna laika darbu.

"Riga TechGirls" mentoru programma norisināsies galvenokārt tiešsaistē, angļu valodā. Tās ietvaros dalībnieces strādās ar savu mentoru un vienlaicīgi piedalīsies arī projektos, lai gūtu padziļinātas praktiskas zināšanas vairākos tehnoloģiju virzienos, tostarp "front-end" un "back-end" izstrāde, mobilo lietotņu izstrāde, mašīnmācīšanās, lietotāja pieredze (UX) un lietotāja saskarne (UI), kvalitātes nodrošināšana (QA), testēšana, inženierija, biznesa analīze, datu zinātne un analītika, kiberdrošība, projektu vadība, produktu vadība, IT atbalsts.

Pieteikties iespējams vietnē " www.rigatechgirls.com/mentorship". Tās ietvaros plānots uzņemt un apmācīt ap 200 sievietes. Programma tiks īstenota laika posmā no 2024.gada 4.janvāra līdz 19.jūnijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu