Pieminot Elizabeti II, Rīgā notiks īpaša korgiju pastaiga

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Piektdienas, 8. septembra, vakarā Rīgā notiks īpaša zibakcija – pastaiga ar korgijiem no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, tādējādi pieminot pirms gada mūžībā aizsaukto Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, kurai šīs šķirnes suņi bija īpaši mīļi. Pasākuma fotogrāfijas tiks publicētas arī TVNET!

Pasākumu organizē TVNET sadaļas "Egoiste" redaktore Gerda Pulkstene, kura ir arī korgija Floki saimniece un kvēla karaliskās ģimenes fane.

"8. septembrī aprit gads, kopš viņsaulē devās visilgāk valdošais monarhs Lielbritānijas vēsturē – karaliene Elizabete II. Karaliene bija ne vien izcils monarhijas paraugs, kas visu dzīvi veltīja karalisko pienākumu pildīšanai, bet arī liela korgiju mīļotāja un šīs suņu šķirnes popularizētāja. Gadu gaitā karalienei piederējuši vairāk nekā 30 korgiji! Korgiju bars, šķiet, vienmēr sekoja karalienei, un princese Diāna to dēvēja par "kustīgo paklāju".

Tieši tāpēc karalienes piemiņai par godu aicinām visus Velsas pembroku un kardiganu saimniekus ar saviem mīluļiem uz kopīgu pastaigu," norāda organizatore.

Pasākuma dalībnieki aicināti pulcēties plkst. 18:00 pie Brīvības pieminekļa, lai kopā dotos līdz Lielbritānijas vēstniecībai Alunāna ielā, kur tiks uzņemts arī kopīgs korgiju un korgiju saimnieku foto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu