Restorāna Gan bei atjaunotā uzkodu un suši ēdienkarte - dāvana austrumu virtuves cienītājiem no viena no labākajiem šefpavāriem pasaulē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Šogad austrumu virtuves restorānu tīklam Gan bei aprit 21 gads – stabila, garšīga un spilgta pilngadība mūsu galvaspilsētas restorānu industrijā.

Pirmais Gan bei restorāns savas durvis vēra 2002. gada novembrī, tirdzniecības centrā “Mols”, otrajā stāvā. Pašlaik populārā tīkla portfelī ir 11 restorāni Rīgā un Jūrmalā, kā arī 6 restorāni Lietuvā. Pagājušajā gadā franšīzes ietvaros tika atvērts restorāns Varšavā, un līdz gada beigām ir plānots atvērt tur vēl vienu tīkla restorānu.

"Mēs virzāmies tālāk par Eiropas robežām un šobrīd esam priecīgi paziņot, ka novembrī atvērsim Gan bei restorānu Dubajā. Pateicoties mūsu profesionālajai komandai un ilggadējai pieredzei, mēs attīstāmies un droši virzāmies uz priekšu," - dalās ziņās uzņēmuma izpilddirektore Viktorija Pavlova.

Ir svarīgi atgādināt, ka Gan bei restorānu tīkla kapitāls ir 100% Latvijas kapitāls. Viktorija Pavlova atklāja iespaidīgus skaitļus: 2022. gada apgrozījums, ieskaitot restorānus Viļņā un Kauņā, sasniedza 23 000 000 eiro.

"Latvijā mūsu komandā ir 500 darbinieki, Lietuvā - 180, un mēs lepojamies ar katru no viņiem! Tieši viņi, tāpat kā mūsu ilggadējie partneri un prasīgie viesi, ir mūsu tīkla panākumu atslēga," - stāsta Viktorija.

Gan bei vadība neapstājas pie sasniegtā: jau vairāk nekā mēnesi austrumu virtuves gardēži bauda atjaunoto uzkodu un suši ēdienkarti no titulētā suši meistara Petro Gudzovatija (Petro Gudzovatyi @chefpetro_g).

Foto: Publicitātes foto

"Tāpat kā modes pasaule, restorānu industrija ir strauji mainīgs organisms, kas prasa pastāvīgu uzmanību un regulāras pārmaiņas. Mēs rūpīgi sekojam ne tikai piedāvāto ēdienu kvalitātei, bet arī tendencēm - tāpēc ēdienkartes izstrādi un jaunumu ieviešanu mēs uzticējām labākajam no labākajiem šefpavāriem pasaulē," - saka Gan bei tīkla izpilddirektore.

Petro Gudzovatijs ir viens no 50 Japānas Suši Asociācijas prestižā AJSA/WSII sertifikāta īpašniekiem - jauns, talantīgs un jau ļoti pieprasīts suši meistars pasaules restorānu industrijā. 2023. gada Pasaules Suši kausa Tokijā finālists tika uzaicināts pievienoties Gan bei komandai, lai papildinātu jau iemīļoto, populāro ēdienkarti ar modernām, aktuālām uzkodām un suši.

"Gan bei tradicionālā ēdienkarte ietver sevī trīs senāko civilizāciju pasaulē: ķīniešu, japāņu un indiešu autentiskās virtuves kulināro mantojumu. Mums izdevās to veiksmīgi pielāgot eiropiešu garšas niansēm. Šefpavāra Petro jaunumi lieliski papildinās jau tik ļoti iemīļotos ēdienus. Vienlaikus mēs vēlamies iedrošināt mūsu viesus, ka visi favorīti, kas jau ir kļuvuši par mūsu tīkla kvalitātes un atpazīstamības zīmi, ir palikuši ēdienkartē," - apsola Viktorija Pavlova.

Foto: Publicitātes foto

Jaunie ēdieni Gan bei ēdienkartē noteikti iekaros austrumu virtuves mīļotāju sirdis. Svaigākā tunzivs čili mērcē ar wasabi "Kizami", šišito pipari ar miso medus mērci, avokado tartars ar tomātu salsu - gastronomiskais ceļojums noteikti būs bagāts ar garšām. Jauni un moderni suši skaistā, stilīgā pasniegšanā patīkami pārsteigs visizsmalcinātāko gardēdi. Bet maigie liellopa gaļas, laša, tunča un hamachi tataki ar unikālām, garšu papildinošām mērcēm ir tikai daļa no restorāna aktuālajiem jaunumiem.

Gan bei tīkla statistika un daži skaitļi iespaido! Pagājušajā gadā tikai Rīgā tīkla restorāni apkalpoja 1 055 000 viesus!

Uzņēmuma izpilddirektore Viktorija Pavlova turpina dalīties ar interesantām Gan bei pasaules niansēm: "Katrā restorāna virtuvē jūs atradīsiet vairāk nekā 60 dažādu mērču un tikpat daudz garšvielu no dažādām pasaules malām. Daudzas autentiskas piedevas un ēdieni ir mūsu meistaru roku darbs. Piemēram, mūsu viesu iemīļotie, rokām darīnātie, austrumu plāceņi pagājušajā gadā tika izgatavoti vairāk nekā 200 000 vienību. Mūsu tīkla gadiem atzītais favorīts - Medus cālis - vidēji tiek pasūtīts 10 000 porcijas mēnesī."

Ķīniešu izteiciens "gan bei" ir sava veida tosts, burtiski tulkojot "dzer sausu". Tukša glāze simbolizē cieņu un labvēlību. "Apmierināts viesis ir restorāna lielākā vērtība. Mēs apsolām katram viesim un Gan bei virtuves cienītājam neaizmirstamu gastronomisko ceļojumu austrumu garšu pasaulē. Paldies un līdz jaunām, patīkamām tikšanās reizēm mūsu restorānos!" - uzsver Viktorija.


Papildinformāciju par Gan bei restorānu tīklu var atrast www.ganbei.lv, kur iespējams iegādāties arī skaistas restorānu dāvanu kartes, kā arī ātri un ērti veikt pasūtījumu. Vietnē vienmēr ir pieejama aktuāla informācija par pašreizējām akcijām, īpašajiem piedāvājumiem, kā arī jaunākās ziņas par uzņēmuma darbību. Sekojiet Gan bei Instagram profilam - @GANBEI_LV.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu