Rīgā naktīs dažas dienas ierobežos satiksmi Ģenerāļa Radziņa krastmalā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

No šodienas līdz 15.septembrim naktīs asfaltēšanas darbu laikā ierobežos satiksmi Ģenerāļa Radziņa krastmalā, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Šonakt no plkst.22 līdz 6 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ģenerāļa Radziņa krastmalā pirms krustojuma ar 13.janvāra ielu līdz Turgeņeva ielai.

Savukārt naktī uz 14.septembri un naktī uz 15.septembri transportlīdzekļu satiksme tiks slēgta ielas posmā no krustojuma ar 13.janvāra ielu līdz Jēzusbaznīcas ielai un Turgeņeva ielā no Maskavas ielas līdz Ģenerāļa Radziņa krastmalai.

Asfaltēšanas darbu laikā šajās konkrētajās vietās būs noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi, autovadītāji aicināti būt uzmanīgiem un sekot līdzi ceļa zīmēm un satiksmes regulētāju norādījumiem.

Jau ziņots, ka februārī tika uzsākti būvdarbi Eiropas nozīmes dzelzceļa infrastruktūras projekta "Rail Baltica" integrēšanai Rīgas centra infrastruktūrā.

Būvdarbus pēc principa "projektē un būvē veic pilnsabiedrība "RBBL", kurā apvienojušies trīs uzņēmumi: SIA "Binders", AS "LNK Industries" un SIA "Nordes Būve". Būvuzraudzību veic SIA "Firma L4".

Projekta sākotnējās izmaksas tiek lēsta 28 miljonu eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu