Lēns sekss – tiešākais un ātrākais veids uz orgasmu

Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Sekss ir jābauda lēnām. Tēju esam iemācījušies dzert nesteidzoties, ēdienam ļaujam mazliet atdzist, pirms ķermies tam klāt. Arī seksā steigai nav vietas! Tas nozīmē, ka mēs intīmajiem mirkļiem piešķiram citu ritmu - lēnāku un mierīgāku. To nedrīkst sasteigt! 

Piebremzē un nesteidzies!

Sievietes orgasma sasniegšanas māksla slēpjas tajā, ka sekss jābauda mierīgi un bez steigas! Jā, ātrums reizēm aizrauj. Tomēr izteikti dinamiskam seksam drīzāk būtu jābūt izņēmumam, nevis ierastai praksei.

Izrādās, ka, pateicoties lēnam seksam un tā sniegtajām patīkamajām sajūtām, mēs jūtamies daudz laimīgākas un piepildītākas. Tāda seksa rezultātā uzlabojas noskaņojums, attiecības ar partneri kļūst tuvākas, un vienlaikus mūsu miegs kļūst kvalitatīvāks un pat uzlabojas atmiņa! Un, lai laime būtu pilnīga, arī gūtā bauda kļūst daudz spēcīgāka un dziļāka!

Ja sekss ir pārāk straujš

Sievietes, kurām bijušas grūtības sasniegt baudas virsotnes vai kuras nav bijušas spējīgas to izdarīt, beidzot apjauš, ka vaina nav viņās vai partnerī, bet gan tajā, ka process bijis pārāk sasteigts.

Caur lēnu seksu mēs viens otram parādām, ka partneris mums ir svarīgs, tādējādi no vienkāršas fizikas pārejam daudz smalkākā attiecību līmenī.

Apzinātāks sekss

Lēns sekss ļauj apzinātāk izbaudīt katru kopā pavadīto mirkli – ik pieskārienu, skūpstu un to radītās sajūtas. Pārāk ātras, haotiskas un spēcīgas kustības, nodošanās vienveidīgam iekšā-ārā treniņam tiešām liek vēlēties, lai tas viss ātrāk beigtos.

Lai orgasmu būtu vieglāk sasniegt, jāpievērš uzmanība ne tikai tam, vai orgasms tiešām iestājas, bet lai viss process ceļā uz to būtu patīkamu emociju piepildīts. Ja mēs pārāk aizraujamies ar dzīšanos pēc orgasma (it kā tas būtu mūsu dzīves galvenais mērķis), mēs aizmirstam izbaudīt ceļu uz to.

Mīlošu pāru guļamistabās intīmie tuvības brīži tiek baudīti ar gaumi, izgaršojot katru mirkli. Viņi necenšas par katru cenu un pēc iespējas ātrāk sasniegt orgasmu, jo gandrīz uzreiz ir skaidrs, kurš finiša līniju sasniegs pirmais un kurš paliks gribot.

Jauns baudas līmenis

Caur lēno pieeju fiziskā sastāvdaļa tiek bagātināta ar nebijušām sajūtām, radot spēcīgas emocijas un atverot durvis jaunam baudas līmenim. Lēnā seksā pārim ir iespēja ieskatīties vienam otrā dziļāk, izveidot daudz spēcīgāku saikni un sasniegt orgasmu daudz vieglāk un biežāk. Un tad pat tās reizes, kurās orgasms netiek sasniegts, nerada vilšanos, ne orgasma esamība vai neesamība nav vienīgais labsajūtas kritērijs. Un tieši piebremzējot mēs varam pievērst uzmanību visiem tiem daudzajiem aspektiem, kas mīlēšanos padara tik lielisku!

Elīna

Raksts no 2020. gada arhīva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu