"Apple" atklājusi problēmas, kādēļ pārkarst jaunie "iPhone" (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Tehnoloģiju kompānija “Apple” paziņojusi, ka atklājusi vairākas problēmas, kas var izraisīt jauno “iPhone 15” pārkaršanu. Tostarp konstatēta kļūda “iOS 17” programmatūrā.

Kā ziņo “Reuters”, pēc “Apple” klientu sūdzībām par to, ka jaunie tālruņi pārkarst, “Apple” paziņoja, ka ierīce pirmajās dienās pēc tās iestatīšanas vai atjaunināšanas var vieglāk uzsilt, jo tālrunī ir palielināta fona aktivitāte.

"Vēl viena problēma ir saistīta ar dažiem neseniem trešo pušu programmatūras atjauninājumiem, kas izraisa sistēmas pārslodzi," norādīja “Apple”. Uzņēmums piebilda, ka sadarbojas ar programmatūras izstrādātājiem, lai novērstu problēmas.

Starp trešo pušu programmatūrām, kas izraisa sistēmas pārslodzes problēmu, ir spēle “Asphalt 9”, kā arī lietotnes “Instagram” un “Uber”. Tiek norādīts, ka “Instagram” jau atrisināja problēmu ar savu lietotni pagājušajā nedēļā, laižot klajā atjauninājumu.

Tiek norādīts, ka gaidāmais “iOS 17” atjauninājums, kurā būs ietverti kļūdu labojumi, neietekmēs “iPhone” veiktspēju.

“Apple” norādīja, ka “iPhone 15 Pro” un “Pro Max” nav novērota pārkaršana. Tas ir pateicoties jaunajam dizainam - jaunie titāna korpusi uzlabojot siltuma atdevi salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem, kuru elementi bija veidoti no nerūsējošā tērauda.

Uzņēmums arī uzsvēra, ka pārkāršanas problēma nerada drošības riskus un neietekmēs tālruņa ilgtermiņa darbību.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu