Seksa apskatniece: vienas nakts sekss - kādu tas iztukšo, kādam sniedz pašvērtējumu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

Digitālā satura veidotāja, šova "50 dolāru randiņš" dalībniece Dzintra Ozolniece sarunu šovā "Zilonis studijā" dalās vienas nakts sakaru pieredzē. "Esmu tajā vīlusies. Tā ir mana personīgā pieredze. Es laikam sapratu to, ka es negribu ielaisties intīmās attiecībās ar cilvēku, kuru esmu pazinusi labi ja četras stundas un nav īsti bijis emocionālās saiknes," stāsta Dzintra Ozolniece. 

"Kad sadejojas, tad šķiet, ka viss arī pēc tam būs forši, gribas turpinājumu, ir skūpsti. Kad jāiet pa mājām, jo pulkstenis jau ir pieci no rīta, tad, aizejot pie viņa uz mājām, redz cilvēka īsto dabu. Man ir bijis tā, ka es ieeju ļoti nekārtīgā, netīrīgā dzīvoklī. Tad ir tāds – nu jā… Ir tas turpinājums, bet es nebiju apmierināta," raidījumā pieredzē dalās Dzintra.

Foto: Zilonis studijā

Seksa tēmu influencere, balstoties uz savu sekotāju pieredzi, uzskata, ka gadījuma sakari cilvēku var padarīt "emocionāli tukšāku, vientuļāku, bet citiem tas dod pašvērtējumu. Tas atkarīgs no cilvēka. Ir tādi, kuri meklē emocionālo piesaisti un papildinājumu, un ir cilvēki, kuriem pietiek ar pieskārieniem," norāda Dzintra.

Vairāk skaties raidījumā 1188.lv.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu