Horeogrāfe Linda Šeļakova-Paulauska par satura veidošanu: aizraušanās pārvērtās darbā

Piedāvā Samsung
Foto: Publicitātes foto

Horeogrāfe, satura veidotāja un divu bērnu māmiņa Linda Šeļakova-Paulauska stāsta, ka viņas ikdiena paiet vienā steigā, ģimenes pienākumiem mijoties ar darbu un satura veidošanu. Kas ir Lindas lielākie palīgi? Protams, vīra plecs, taču tas nav viss. Kopš septembra viņa ir pievienojusies Team Galaxy un šobrīd lieto teju visas jaunākās Galaxy mobilās ierīces – Galaxy Flip5 viedtālruni, Galaxy Watch6 Classic pulksteni, Tab S9 Ultra planšetdatoru, kā arī Buds2 Pro bezvadu austiņas. Kādas ir viņas mīļākās ierīču priekšrocības, ko novērtē ģimene un kā veicās ar pāriešanu uz jauno ekosistēmu, stāsta pati Linda.

Pēc profesijas esmu sertificēta horeogrāfe, pabeidzu Latvijas Kultūras koledžu, kā arī mācījos horeogrāfiju Londonā. Tas ir mans mūža aicinājums! Pavisam nesen ieguvu arī savu otro izglītību Latvijas Universitātē digitālajā mārketingā, lai gan pašai grūti aptvert, kā esmu spējusi to visu apvienot ar ģimenes dzīvi. Vecākajam dēlam tagad ir trīs gadi, taču meitiņai tikai divi mēneši.

Satura veidošana sociālajos tīklos sākās kā aizraušanās, taču nu jau pārvērtusies darbā. Katru dienu uzņemu saturu saviem sociālajiem medijiem, komunicēju ar sekotājiem, filmēju treniņu video un, protams, iemūžinu ģimenes svarīgos notikumus, tādēļ kvalitatīvi un ērti viedpalīgi man ir īpaši nozīmīgi.

Tā kā ikdienā vīrs mani atbalsta ne tikai ģimenes dzīvē, bet arī labprāt iesaistās satura veidošanā, tieši viņš primāri bija tas, kurš mudināja izmēģināt Android ekosistēmu. Viņš, kā īsts tehnoloģiju fans, mani pārliecināja, ka Android operētājsistēma sniedz daudz plašākas iespējas un ierīces var īpaši pielāgot katram lietotājam. Tagad to novērtēju un izmantoju arī pati.

Iepriekš esmu izmēģinājusi vairākus viedtālruņu modeļus, taču pašlaik ikdienas neatņemamā sastāvdaļa ir kompaktais Galaxy Flip5. Sākumā biju mazliet noraizējusies par to, kā būs mainīt visu ierīču ekosistēmu, kā pārnesīšu datus un apgūšu jaunās tehnoloģijas. Tagad zinu, ka tehniski pāreja nepavisam nav grūta. Pāris soļi Smart Switch lietotnē un lielākā daļa datu ir pārnesti. Protams, vajadzēja nedaudz laika, lai pierastu un apgūtu Android ekosistēmu, bet kad Samsung knifiņi, iespējas un plašā multifunkcionalitāte apgūta, atpakaļ vairs negribas skatīties.

Manas piecas mīļākās funkcijas Galaxy Flip5:

Galaxy ekosistēma ne tikai palīdz manu darbu plānošanai un satura veidošanai, bet noder visai ģimenei. Scenāriju veidošanai un piezīmēm ar vīru izmantojam Galaxy Tab S9 Ultra planšetdatoru un Samsung Notes lietotni. Varu veikt piezīmes ne tikai rakstot uz ekrāna, bet arī izmantojot klaviatūru un S Pen digitālo pildspalvu, kā arī pierakstus automātiski redzu telefonā. Dēlam ļaujam izklaidēties, veidojot zīmējumus PENUP lietotnē vai skatoties izglītojošu saturu Math Kids. Lai nebūtu jāraizējas par to, ka bērns klejo pa ierīces iestatījumiem un lietotnēm, iesaku izmantot Samsung Kids režīmu. Tajā tiek ierobežotas lietotnes un citi iestatījumi, lai bērns varētu aplūkot tikai iepriekš izvēlētu saturu, kā arī spēlē attīstošās spēles. Kaut arī pati neaizraujos ar mobilajām spēlēm, vīrs īpaši novērtē Galaxy Tab S9 Ultra planšetdatora tehnisko sniegumu dažādās, apjomīgās spēlēs – sākot ar attēla precizitāti un ātrumu, beidzot ar akumulatora ietilpību.

Kā Samsung ierīces papildina manas ģimenes ikdienu:

Uzzini vairāk par jaunajiem Samsung Galaxy Flip5 un Galaxy Fold5 sērijas viedtālruņiem un citām Galaxy ekosistēmas ierīcēm, kas palīdzēs atklāt jaunu pasauli un piedzīvot episkus mirkļus šeit.

Uz augšu