NVA tiešsaistes raidījumā informēs par darba apstākļiem Somijā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla "EURES" darba mobilitātes konsultanti sadarbībā ar citu Eiropas valstu kolēģiem tiešsaistes raidījumā "Uzzini pirms dodies. Droša darba ceļvedis Eiropā" pēc divām nedēļām informēs par darba apstākļiem Somijā, informēja iestādē.

Tiešsaistes raidījumu cikls "Uzzini pirms dodies. Droša darba ceļvedis Eiropā" tiek rīkots, lai informētu par Eiropas Savienības (ES) un Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) darba tirgu, veicinot izpratni par droša darba iespējām Eiropā.

Raidījuma laikā NVA "EURES" konsultants Andris Segliņš sarunā ar Somijas nodarbinātības dienesta starptautiskās darbiekārtošanas un "EURES" pakalpojumu speciālisti Saiju Repo skaidros, kādi šajā valstī ir darba un dzīves apstākļi, kādi speciālisti pieprasīti, kā jāveido CV un jāraksta motivācijas vēstule, kā tiek noslēgti darba līgumi un kādi dokumenti ir nepieciešami, uzsākot darba attiecības Somijā.

Raidījuma translācijas sekotāji "EURES Latvia" "Facebook" lapas komentāru sadaļā varēs uzdot arī savus jautājumus, kā arī vienoties par attālinātu konsultāciju.

Raidījums būs skatāms 23.novembrī plkst.16 pēc Latvijas laika.

"EURES" ir Eiropas valstu nodarbinātības dienestu un to partneru tīkls, tā galvenais uzdevums ir sniegt atbalstu darba ņēmējiem un darba devējiem, kuri vēlas izmantot Eiropas darbaspēka mobilitātes iespējas. "EURES" tīkls darbojas 27 Eiropas Savienības dalībvalstīs, kā arī Šveicē, Islandē, Lihtenšteinā un Norvēģijā. Latviju "EURES" tīklā pārstāv NVA.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu