VIDEO Aculiecinieki atklāj detaļas par traģisko avāriju Mārupes novadā (5)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video/"Sadursme"/"Facebook"

Svētdienas, 12. novembra, vakarā notikusī smagā sadursme starp "Mercedes-Benz" automašīnu un starppilsētu autobusu izraisīja divu cilvēku nāvi. Autobusa pasažieris Gatis un aculiecinieks Večislavs TV3 raidījuma "Degpunktā" pastāstīja par pieredzēto liktenīgajā naktī. 

Septiņpadsmit gadus vecais Gatis autobusā devās ceļā uz Kandavu. "Cik sapratu, autobuss brauca pa savu joslu. Pretim braucošā mašīna dzina un nepaspēja apdzīt. Notika frontāla sadursme. Tajā brīdī autobuss centās sabremzēt un sagriezt uz ceļa malu, bet nesanāca. Tad pēc sitiena autobuss ieslīdēja grāvī."

Video: "Degpunktā" sižets

Dzīvību zaudēja vīrietis un sieviete, abi bija aptuveni 35 gadus veci. Večislavs, kurš dzīvo tuvumā avārijas vietai, devās noskaidrot, vai nepieciešama palīdzība. 

"Man tādi skati nepatīk... Šausmas. Otru cilvēku vispār tur neredzēju. Tikai šoferīti. Seju es redzēju, nevarēju pa nakti nekādīgi aizmirst."

Gatis sēdēja pašā autobusa aizmugurē. Viņš gan guva vieglas traumas – pārsistu degunu un pārkostu lūpu. Puisis atminas, ka citiem gan bijušas smagākas traumas – kādai sievietei lauzta roka, bet vienam zēnam izsisti zobi. 

Lai izmeklēšana notiktu ātrāk, Valsts policija aicina atsaukties sadursmes aculieciniekus, zvanot pa tālruni 67219765 vai 110.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu