Gatavojoties valsts svētkiem, Rīgā piektdien būs satiksmes ierobežojumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Lai sagatavotos valsts svētku pasākumiem, Rīgā piektdien, 17. novembrī, noteikti satiksmes ierobežojumi, informē pašvaldība.

Šovakar slēgs satiksmi 11.novembra krastmalas un Eksporta ielas posmā.

No plkst.16 līdz sestdienas, 18.novembra, plkst.18 transportlīdzekļu satiksmi slēgs 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī Eksporta ielas posmā no Elizabetes ielas līdz 11.novembra krastmalai.

Savukārt no plkst.21 līdz NBS vienību militārās parādes ģenerālmēģinājuma beigām nepieciešamības gadījumā transportlīdzekļu satiksmi slēgs Ģenerāla Radziņa krastmalā un Krasta ielas posmā no Jēzusbaznīcas ielas līdz apgriešanās vietai pie tirdzniecības centra "Mols".

Šodien no plkst.8 līdz 16 transportlīdzekļu satiksmi ierobežos un nepieciešamības gadījumā slēgs 11.novembra krastmalā, labajā malējā braukšanas joslā, 150 metru garā posmā no Miesnieku ielas virzienā uz Poļu gāti.

Savukārt no plkst.14 līdz pat 18.novembra plkst.18 transportlīdzekļu satiksmi slēgs Poļu gātes un Bīskapa gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz ielai, kas atrodas paralēli 11.novembra krastmalai.

Tāpat no plkst.16 līdz 18.novembra plkst.18 slēgs smago transportlīdzekļu satiksmi Eksporta ielas posmā no Hanzas ielas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.janvāra ielai.

No šodienas plkst.16 līdz sestdienas, 18.novembra, plkst.18 Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai organizēs divvirzienu satiksmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu