Par "Accenture" vadītāju Latvijā iecelts Ālmanis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ivo Ālmanis
Ivo Ālmanis Foto: Evija Trifanova/LETA

Par informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma "Accenture" vadītāju Latvijā ir iecelts līdzšinējais uzņēmuma komunikāciju, mediju un tehnoloģiju nozares vadītājs Ivo Ālmanis, informēja "Accenture" pārstāvji.

Ālmanis būs atbildīgs par turpmāku izaugsmi un uzņēmuma panākumiem Latvijā, vienlaikus viņš saglabās komunikāciju, mediju un tehnoloģiju nozares vadītāja amatu.

"Accenture" komandai Ālmanis pievienojās pirms 13 gadiem, šo gadu laikā ieņemot vairākus vadošus amatus, tostarp 2014.gadā viņš tika apstiprināts komunikāciju, mediju un tehnoloģiju nozares vadītāja amatā, vēlāk tika iecelts arī kā resursu nozares vadītājs.

Ālmanim ir uzkrāta vairāk nekā 20 gadu pieredze IT nozarē - viņš vadījis dažādu IT sistēmu izstrādes un ieviešanas projektus, uzkrājis pieredzi IT produktu, pakalpojumu pārdošanā, atbalsta jomā, kā arī stratēģiskajā vadībā.

Uzņēmuma vadītājs Baltijā joprojām būs Maksims Jegorovs, kura prioritātes arī turpmāk būs stratēģiskā plānošana un izaugsmes veicināšana Baltijā, kā arī mākoņtehnoloģiju attīstība Ziemeļvalstīs.

"Accenture" ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. "Accenture" filiāli Latvijā atvēra 2002.gadā, bet kopš 2021.gada uzņēmumam ir arī birojs Lietuvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu