Rīgas dome izsludinājusi konkursu uz izpilddirektora vietnieka amatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Līga Gredzena/LETA

Rīgas dome izsludinājusi konkursu uz Rīgas pilsētas izpilddirektora vietnieka amatu, kurš būs arī Rīgas Centrālās administrācijas vadītājs.

Kā liecina Rīgas pašvaldības mājaslapā publicētā informācija, Rīgas pilsētas izpilddirektora vietnieks tiks pieņemts darbā uz pieciem gadiem.

Viņam būs jānodrošina moderna un efektīva administratīvo procesu pārvaldība, būs jāplāno, jāvada un jāuzrauga Rīgas valstspilsētas pašvaldības Centrālās administrācijas budžets.

Tāpat izpilddirektora vietnieka darba pienākumos ietilps nodrošināt proaktīvu komunikāciju pašvaldībā, kā arī veidot un stiprināt darba devēja tēlu, izstrādāt un pārvaldīt risku pārvaldības procesu, nodrošināt klientorientētu pieeju pašvaldības pakalpojumu sniegšanā u.c.

Šī amata pretendentiem jābūt akadēmiskajai augstākajai vai vismaz otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai, vismaz trīs gadu darba pieredzei institūcijas vadītāja vai valdes locekļa amatā, vai šiem amatiem tieši padota vadības līmeņa amatā, vadot komandu, sākot no 50 darbiniekiem.

Konkursā varēs piedalīties pretendenti, kuru valsts valodas zināšanas ir C līmenī un angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī, kuriem ir nevainojama reputācija, attiecību veidošanas un uzturēšanas, kā arī komandas vadīšanas prasmes, kurš ir orientēts uz sasniegumiem un pārmaiņu vadību kā arī kuram ir stratēģisks redzējums.

Izpilddirektora vietniekam tiek piedāvāta mēnešalga 5709 eiro pirms nodokļu nomaksas, kā arī prēmija līdz 75% no mēnešalgas vienu reizi kalendārā gadā par pozitīvu ikgadējās darbības rezultātu novērtējumu un naudas balva līdz 100% no mēnešalgas vienu reizi kalendāra gadā par svarīgu sasniegumu iestādes mērķu sasniegšanā.

Tāpat izpilddirektora vietnieks varēs saņemt atvaļinājuma pabalstu vienu reizi kalendāra gadā līdz 50% no mēnešalgas, apmaksātu papildatvaļinājumu līdz 10 darba dienām, veselības apdrošināšanu pēc trim mēnešiem.

Pieteikumi konkursam jāiesniedz līdz 27.decembrim

Kā ziņots, Rīgas domes pieņēma grozījumus Rīgas valstspilsētas pašvaldības nolikumā, kas paredz, ka Rīgas pilsētas izpilddirektoram ir vietnieks, kurš ir pašvaldības Centrālās administrācijas vadītājs.

Izpilddirektora vietnieks pilda arī citus pienākumus, kurus ar rīkojumu uzdod Rīgas pilsētas izpilddirektors.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu