IKEA Rīgā ievieš pašapkalpošanās kases

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: IKEA/Publicitātes

Lai uzlabotu pircēju pieredzi, IKEA veikalā Rīgā ir atvērtas 12 pašapkalpošanās kases, tādējādi padarot norēķināšanos par precēm vēl vieglāku un ātrāku. Jau pirmajā nedēļā gandrīz trešā daļa veikala apmeklētāju norēķinājās par pirkumiem pašapkalpošanās kasēs. Labāko iepirkšanās pieredzi nodrošina arī pastāvīga veikala ekspozīcijas atjaunošana, lai iedvesmotu pārvērtībām, cenu samazināšana un investīcijas ēdināšanas jomā.

“Mēs pastāvīgi darām labāko, kas mūsu spēkos, lai nodrošinātu arvien labāku iepirkšanās pieredzi saviem apmeklētājiem. Lai uzlabotu apmaksas procesu un dažādotu norēķināšanās iespējas, mēs esam atvēruši 12 pašapkalpošanās kases, kurās pircēji var ērti samaksāt par pirkumiem, vajadzības gadījumā saņemot arī kasiera  palīdzību. Pašapkalpošanās sistēma ir īpaši ērta ātriem iepirkumiem, kad jāiegādājas mazākas preces,” stāsta IKEA Latvija vadītājs Pēteris Grīnbergs.

Pašapkalpošanās kasēs par pirkumiem var norēķināties ar maksājumu kartēm. Tiek pieņemtas arī dāvanu kartes, kuponi un depozīta kuponi.

Grīnbergs piebilst, ka IKEA pastāvīgi rūpējas par uzlabojumiem veikalā, lai pircējiem sniegtu vislabāko pieredzi. “Veikalam ir būtiska loma kā iedvesmas avotam, kā vietai, kur apmeklētāji var pārliecināties par preču kvalitāti, tās kārtīgi apskatīt un aptaustīt, lai būtu vieglāk pieņemt lēmumu. Īpaši svarīgi tas ir sarežģītākām precēm, piemēram, mēbeļu sistēmām. Mēs regulāri atjaunojam ekspozīcijas zonas, pielāgojot to vietējo iedzīvotāju aktuālajām sadzīves situācijām, lai iedvesmotu pārmaiņām, kas ir piemērotas reāliem mājokļiem. Šobrīd veikals jau greznojas svētku rotā – apmeklētāji var gan iegādāties visu, kas nepieciešams mājīgas svētku noskaņas radīšanai par pieņemamu cenu, gan rast iedvesmu mājokļa, svētku galda vai eglītes rotāšanai.”

IKEA Latvija vadītājs uzsver, ka klātienes apkalpošanas vietu pievienotā vērtība ir zinoši darbinieki un to sniegtās konsultācijas, kas nodrošina un iedvesmo vietējam tirgum aktuālajām pārmaiņām. Lai IKEA preces būtu vēl pieejamākas plašam Latvijas iedzīvotāju lokam, IKEA 2024. gada vasarā atvērs jaunu plānošanas un preču pasūtīšanas punktu Liepājā.

“Tā būs pirmā mazāka formāta apkalpošanas vieta Latvijā – plānošanas un preču pasūtīšanas centrs, kura uzdevums būs sniegt atbalstu plānošanā, preču pasūtīšanā un pasūtījumu saņemšanā, īpašu uzmanību pievēršot virtuves iekārtām, skapju sistēmām un vannasistabas iekārtojumam,” informē Grīnbergs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu