Jenny May: man bija bulīmija

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

Sarunu šovā “Zilonis studijā” pieredzē dalās dziedātāja Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe, kura dzīves laikā izpelnījusies kritiku par savu svaru – gan par pārlieku tievumu, gan apaļīgumu. Kā raidījumā uzzinām, dziedātāja ir sirgusi ar bulīmiju. 

Jautāta, vai kādreiz saņēmusi pārmetumus par anoreksiju vai citu slimību, Maija saka: “Man ir bijusi bulīmija. [..] Tas īstenībā bija traumatiski. Es par to jutos slikti. Es jutos slikti, ka man ir bulīmija, un tieši tad sāku saņemt komplimentus, cik es labi izskatos,” pieredzē par ēšanas traucējumiem dalās skatuves māksliniece.

Karjeras sākumā viņa bija jau ļoti slaida, tomēr ļaudis komentāros sprieduši, "ka viņai vajadzētu būt nedaudz tievākai".

"Lai gan man tolaik bija ap 47 kilogrami. Tad man sākās bulīmija, kad man šķita, ka es esmu ne līdz galam kādam pieņemama,” stāsta Maija.

Foto: Zilonis studijā

Maija atsauc atmiņā arī epizodi iz dzīves: “Draudzene reiz prasīja: “Kā tu vienmēr tik labi izskaties?” Es gribēju izkratīt sirdi un viņai sacīju: “Man ir bulīmija.” Pēc tam notika traģēdija, jo viņa domāja – bāc, baigi labā metode, principā bez maksas, un arī viņa pamēģināja. Es jutos tik slikti, ka es vispār kādam to esmu izstāstījusi. Pēc tam es to turēju noslēpumā.”

Vairāk skaties raidījumā Zilonis studijā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu