2008. gada 8. maija rītā Džošua Medokss savai ģimenei pateica, ka dodas garākā pastaigā. Tā bija vēsa, bet jauka diena, un tādi rīta pārgājieni 18 gadus vecajam puisim nebija nekas neparasts. Tomēr šoreiz viss izvērtās citādi, un mājās viņš vairs nekad neatgriezās. Centieni viņu atrast nevainagojās ar panākumiem, un septiņus gadus Džošua bija kā akā iekritis.

2015. gada augustā mazāk nekā divus kilometrus no Džošua mājām Čaks Mērfijs jauca nost vecu koka būdu, lai atbrīvotu vietu ieplānotam dzīvojamo māju kompleksam. Būdā neviens nebija dzīvojis gadiem ilgi. Tā bija izpuvusi un pilna ar drazām. Kad Mērfijs ar strādniekiem sāka jaukt būdas skursteni, atklājās pārsteidzošais – skurstenī atradās mumificējies līķis. Drīz vien noskaidrojās, ka tās ir Džošua Medoksa mirstīgās atliekas. Viņš bija gandrīz pilnīgi kails, izņemot plānu kreklu. Pārējās drēbes bija rūpīgi salocītas būdas iekšienē.

Kas notika ar Džošua? Vai skurstenī kaut kādu iemeslu dēļ viņš ielīda pats? Varbūt kāds viņu tur iegrūda ar varu? Džošua Medoksa lieta aizvien ir viena no neparastākajām neatrisinātajām mistērijām, kas rada vairāk jautājumu nekā atbilžu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X