Noskaties Biķernieku slimnīca tomēr atrod vietu no telpām izliktajai ģimenes ārstei

CopyLinkedIn Draugiem X
Ārsta stetoskops. Ilustratīvs attēls.
Ārsta stetoskops. Ilustratīvs attēls. Foto: unsplash.com

Ģimenes ārste Kristīne Višņevska sociālās saziņas tīklā "Facebook" šonedēļ rakstīja, ka no pašreizējās prakses vietas telpām veselības centrā "Biķernieki" viņai jāizvācas septiņu darba dienu laikā. Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" skaidro notikušo. 

Ārste sazinājās arī ar citiem centrā esošajiem ģimenes ārstiem, un visiem telpu īres līgumi esot pagarināti, bet viņas iesniegums par telpu īres pagarinājumu ticis noraidīts.

Veselības centra "Biķernieki" valdes locekle Līga Žurovska gan uzsvēra, ka ārstes izplatītā informācija ir vienpusēja un viņa to pat sauktu par nomelnojošu: "Šī divu mēnešu brīdināšana saistībā ar mūsu noslēgto līgumu ir attiecināma tikai uz pirmstermiņa līgumu laušanu. Šajā spēkā esošajā līgumā jau visiem bija skaidrs, ka nomas līgums tiks izbeigts 31. decembrī."

Telpu īres līgumu centrs nolēma nepagarināt, jo centrā darbu sāk trīs jauni speciālisti un šīs telpas nepieciešamas viņiem.

Pēc sociālajos tīklos raisītās ažiotāžas veselības centrs "Biķernieki" atradis citas telpas, lai ģimenes ārste varētu palikt esošajā vietā. 

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu