2023. gada skatītākie TikTok video hiti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālais tīkls “TikTok” ir visstraujāk augošā sociālā platforma. Tuvojoties šā gada beigām, vietne izziņoja sarakstu ar nosaukumu “2023. gads TikTok”, kurā apkopoja aizvadītā gada populārākās tendences un videoklipus.

Ko tad 1,67 miljardi aktīvo sociālā tīkla lietotāju šogad ir skatījušies? Dažādas “dari pats” pamācības, grima uzklāšanas pamācības, mūzikas video, idejas vieglākai dzīvei un jaukus dzīvnieku video.

Par populārāko video ASV kļuva grima mākslinieces Njadollijas 8. martā publicētais video, kurā viņa pamāca, kā uzklāt grimu spilgti rozā toņos. Video ieguva 504,1 miljonu skatījumu un 35,7 miljonus “patīk” atzīmju.

@dollievision Makeup 💗✨ #melanin #fypageシ #fyp #blacktiktok #makeup #darkskin #fypシ #makeupvideos #makeupvideos #makeuptutorial ♬ Just the Two of Us - Grover Washington, Jr.

Savukārt par visā pasaulē skatītāko video atzīts kāda fermera Šona video, kurā redzams, kā viņa suns sadzen aplokā aitas. Video skatīts vairāk nekā 111 miljonus reižu un ieguvis 12,3 miljonus “patīk” atzīmju.

@seanthesheepman Kate #fyp #fypシ #foryou #bordercollie #amazing #viral #trending #tiktok #beautiful ♬ original sound - Sean the sheepman

““2023. gads TikTok” ir veids, kā mēs varam godināt dažus izcilākos mirkļus, kas ir pieredzēti “TikTok” visa gada garumā. Tas ir logs uz stāstiem, kas ir iedvesmojuši, izklaidējuši un izglītojuši vairāk nekā vienu miljardu cilvēku visā pasaulē. Paldies par vēl vienu gadu, kurā sagādāts prieks sabiedrībai un cilvēki dalās savā radošumā,” pie paziņojuma rakstīja “TikTok” operāciju pārvaldes vadītājs Adams Presers.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu