Kā uzkrāsoties uz svētkiem? Skaidro Dita Grauda

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

"Stila patruļā" grima māksliniece Dita Grauda pārvērtību dalībnieci iepazīstināja ar galvenajām atšķirībām starp dienas un vakara grimu, lai arī tu izskatītos nevainojami.

"Pirmais solis – tonālais krēms. Tas ir nemainīgi. To es piemeklēju pēc kakla krāsas, lai seja neatšķirtos no pārējā auguma. Dienas grimam es ieteiktu izmantot tonālā krēma otu, tādējādi panākot vienmērīgāku un plānāku klājumu. Savukārt, lai tas pats produkts, tuvojoties vakaram, izskatītos izteiksmīgāks, var izmantot grima sūklīti. Ar punktveida kustībām uzklājot to pašu produktu, būs iespējams panākt biezāku tekstūru," teic vizāžiste.

Uz svētkiem kosmētikas pazinēja iedrošina eksperimentēt. "Var ņemt vienu ēnu un ar to noklāt visu plakstiņu, un pēc tam ar acu zīmuli izveidot kontūru.” Ja vakarā acu grimu vēlies redzēt izteiksmīgāku, "acu ēnu aplikatoru ieteicams saslapināt ar ūdeni, tādējādi uzklātais produkts izskatīsies dinamiskāks, nereti iegūstot “smokey eye” efektu. 

Par lūpukrāsām Dita stāsta, ka nevajag baidīties arī ikdienā lietot sarkanu lūpu krāsu. "Viss ir kā tu to izmanto - ja tu lūpu krāsu uzkrāso uz rokas un to maigi klāj uz lūpām to ar pirkstiem - tu iegūsi pat caurspīdīgu efektu. Ja klāsi ar sūklīti - būs 2x izteiktāks efekts."

Lai uzzinātu vairāk, skaties video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu