Tirdzniecības centram "Akropole Alfa" iecelta jauna vadītāja

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Iepirkšanās un izklaides centra "Akropole Alfa" vadītāja turpmāk būs Sanita Krīgere, kura iepriekš vadīja tirdzniecības centru "Galerija centrs", informē uzņēmums.

Krīgere norāda, ka tirdzniecības centru pārvaldīšana ir dinamisks process un ir būtiski turpināt sākto - saglabāt centra potenciālu, attīstīt un nostiprināt labvēlīgu vidi ģimenēm ar bērniem.

Krīgere mazumtirdzniecībā darbu sāka 2004.gadā, strādājot "MOS" veikalu tīklā, savukārt 2015.gadā Krīgere guva pieredzi nekustamo īpašumu pārvaldības un tirdzniecības vietu iznomāšanas jautājumos, pievienojoties "CBRE Baltics" komandai un kļūstot par tirdzniecības centra "Galleria Riga" vadītāju. Vēlāk viņa strādāja tirdzniecības centrā "Rīga Plaza", atbildot par attīstības un iznomāšanas jautājumiem. Pirms pievienošanās "Akropole Alfa" komandai Krīgere vadīja tirdzniecības centru "Galerija centrs".

TVNET jau vēstīja, ka tirdzniecības centra "Akropole Alfa" īpašnieks un pārvaldītājs SIA "Delta Property" 2022.gadā strādāja ar 19,706 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 98,8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānija guva peļņu 9,585 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2021.gadā.

Kompānija "Delta Property" reģistrēta 1998.gadā, un tās pamatkapitāls ir 6 260 635 eiro. "Delta Property" īpašnieks ir Lietuvā reģistrētais "Akropolis Group", kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. "Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".

2021.gada augustā "Akropolis Group" paziņoja, ka parakstījusi līgumu ar Norvēģijas uzņēmumu "AMD Holding" par 100% kapitāldaļu iegādi tā Latvijas meitasuzņēmumā "Delta Property". Darījums par tirdzniecības centra iegādi tika pabeigts 2021.gada 30.novembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu