Pavlovu šokē valmierietes kaprona zeķes (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Stilists Aleksandrs Pavlovs devies uz Valmieru, lai noskaidrotu, kādi stila pārkāpumi sastopami šajā pilsētā. Drīz vien viņš satiek grāmatvedi Inesi, kura valkā kaprona zeķes atvērtos apavos. Kas Pavlovam ir sakāms par šādu stilu?

"Vai tad kāds mūsdienās tādas velk un lai tās vēl ir redzamas?" Pavlovs pārsteigts jautā skatītājiem raidījumā "Stila patruļa"!

Foto: Ekrānuzņēmums

Kad jautājums tiek uzdots sievietei, viņa skaidro: "Man salst vienmēr kājas, es nezinu, kāpēc, un otrs iemesls ir tulznas, kas man bez zeķītes uzreiz uzrodas!"

Pavlovs valmierieti "notiesā" un veic sievietei pārvērtības!

Kad Pavlovam iepriekš tika jautāts par zeķubikšu etiķeti, viņš sniedza komentāru.

 "Visvienkāršākais princips, kas jāatceras, ir - gaišajā laikā vai siltā sezonā gaišas, tumšajā laikā vai vēsajā sezonā - tumšas krāsas zeķubikses," raidījumā "Kad viņas satiekas" stāsta Aleksandrs Pavlovs. "Nākamā lieta ir saprast, kā zeķubikšu krāsa sader ar apģērbu un sezonu. "Ja redzam ziemas sezonā sievieti melnos puszābaciņos, mētelī un gaišās zeķubiksēs - tas liksies jocīgi. Asociēsies ar kailu kāju. Tāpēc te labāk vilkt tumšas zeķubikses. Ne tikai melnas, var arī tumši brūnas vai ķiršu krāsas. Turpretī vasarā mēs vēlamies redzēt plikāku cilvēku, tāpēc melnas zeķubikses kabrioletā izskatās dīvaini."

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu