Trešdien atcelti vairāki autobusu reisi

TVNET/LETA
Papildināts 07:47, 17. janvāris, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

SIA "Gulbenes autobuss" trešdien, 17.janvārī, atcēlis trīs reisus, kā arī SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", atcēlis trīs reisus, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.

Tostarp SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", transportlīdzekļa tehnisko bojājumu dēļ atcēlusi reisu Auce-Rīga, kuram bija jāizbrauc plkst.5.15, savukārt autobusu šoferu trūkuma dēļ kompānija trešdien atcēlusi reisus Ezere-Ruba-Auce-Rīga, kuram bija jāizbrauc plkst.6.50, kā arī reisu Rīga-Ventspils, kas izbrauc plkst.8.40, un reisu Ventspils-Rīga, kas izbrauc plkst.11.30.

Savukārt SIA "Tukuma auto" transportlīdzekļa tehnisko bojājumu ir dēļ atcēlusi reisu Tukums-Zemīte-Matkule-Varieba-Kūdras purvs, kuram bija jāizbrauc plkst.7.03.

SIA "Balvu autotransports" transportlīdzekļa tehnisko bojājumu dēļ atcēlusi reisu Semenova-Viļaka-Balvi, kuram bija jāizbrauc plkst.7.12.

Vienlaikus SIA "Gulbenes autobuss" autobusu šoferu trūkuma dēļ trešdien atcēlusi reisus Alūksne-Visikums-Beja-Alūksne, kuram bija jāizbrauc plkst.7.10, kā arī reisus Alūksnes autoosta-Kolberģis-Alūksnes autoosta, kas izbrauc plkst.16.05, un reisu Alūksnes autoosta-Tiesa-Kapsēta-Slimnīca-Alūksnes autoosta, kas izbrauc plkst.16.36.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu