Agroresursu un ekonomikas institūts meklē jaunu direktoru; alga – 3500 "uz papīra"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Agroresursu un ekonomikas institūtā notiek preses konference, kurā informē par iespējamo pārtikas produktu cenu pieaugumu un citām aktualitātēm pārtikas rūpniecībā.
Agroresursu un ekonomikas institūtā notiek preses konference, kurā informē par iespējamo pārtikas produktu cenu pieaugumu un citām aktualitātēm pārtikas rūpniecībā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Agroresursu un ekonomikas institūts izsludinājis konkursu uz institūta direktora amatu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pretendentiem jāapliecina iegūts vismaz maģistra grāds, darba pieredze vadītāja amatā vismaz trīs gadi, vadot institūciju ar vairāk nekā 50 darbiniekiem, bet pieredze ar zinātni saistītu procesu pārvaldībā tiks uzskatīta par priekšrocību.

Kandidātam jābūt arī starptautiskā darba un sadarbības pieredzei ar institūcijām ārvalstīs pēdējo piecu gadu laikā, izpratnei un pieredzei par publiskā finansējuma izmantošanas nosacījumiem un pārvaldību.

Vēl labi jāzina angļu valoda, jāprot strādāt komandā, jābūt B kategorijas autovadītāja apliecībai.

Par darbu šajā amatā mēnesī tiek solīta alga ne mazāk par 3500 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas, veselības apdrošināšana un citas sociālās garantijas.

Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem nepieciešamie dokumenti jāiesniedz līdz 15.februārim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu