Par vairāk nekā miljonu eiro pārdots zemesgabals "Mežaparka rezidencē"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Nekustamā īpašuma attīstītājs "Tepat grupa" noslēdzis vienošanos ar projekta "Mežaparka rezidences" attīstītāju "Domuss" par zemesgabala iegādi 1,18 miljonu eiro vērtībā projekta jaunajā kārtā, informēja "Domuss" pārstāvji.

"Mežaparka rezidencēs" turpinās pagājušā gada rudenī sāktie infrastruktūras izbūves darbi, lai īstenotu projekta jauno kārtu. Atbilstoši attīstības iecerei ir plānota apbūves zemesgabalu labiekārtošana kopumā 21 hektāra platībā.

"Tepat grupa" uz iegādātā zemesgabala, kura kopējā platība ir 5500 kvadrātmetru, plāno izbūvēt daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas. Pašlaik notiek ēku projektēšana, un būvdarbus plānots sākt nākamā gada pirmajā pusē.

Jaunās kārtas infrastruktūras būvniecības un teritorijas labiekārtošanas darbus plānots pabeigt līdz šīs vasaras beigām. Mežaparka apkaimes dienvidu daļā atradīsies 5000 līdz 10 000 kvadrātmetru apbūves zemes gabali ar pielāgotu infrastruktūru. Tie primāri ir pieejami nekustamo īpašumu attīstītājiem, kuriem būs iespēja realizēt četru līdz sešu stāvu apbūvi, ņemot vērā tirgus tendences un koncepcijas specifiku.

"Tepat grupa" Latvijas tirgū darbojas kopš 2014.gada, līdz šim realizējot tādus projektus kā "Āgenskalna Priedes", "Dižskabārdis" Āgenskalnā, "Meinharda nams" un "Lieplejas" Čiekurkalnā, "Raunas Rezidences", "Monrepo Nams" Teikā un citus.

Ar zīmolu "Tepat grupa" strādā nekustamo īpašumu attīstītāji SIA "Projekts C", kura īpašnieki ir Mihails Dmitrijevs (29%), Voldemārs Siliņš (25%), Jānis Sijāts (25%), Mihails Litevskis (21%), kā arī SIA "Reflection", kuras īpašnieki ir Einārs Māriņš (40%), Dmitrijevs (17,4%), Voldemārs Siliņš (15%), Sijāts (15%) un Litevskis (12,6%), pilnsabiedrība "Lieplejas TG", kas reģistrēta 2022.gadā, un kuru veido Edgaram Karlsonam piederošā SIA "ABata", Sijātam piederošā SIA "IKA Construction", Eduardam Siliņam piederošā SIA "Silston" un Voldemāram Siliņam piederošā SIA "Leseda koks".

"Domuss" 2022.gadā strādāja ar 1,249 miljonu eiro apgrozījumu un guva 39 728 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Domuss" ir ASV investīciju fondu grupas NCH uzņēmums, kas Latvijas nekustamo tirgū darbojas kopš 1995.gada. "Domuss" attīstīto projektu vidū ir dzīvojamās un biroju ēkas, ekskluzīvs daudzdzīvokļu komplekss "Ģipša fabrika", BREEAM ilgtspējīgi sertificētās ēkas "Mežaparka biroji" un "Felicity Apartments", kā arī privātmāju ciemati Pierīgā "Nordic Villages", tirdzniecības objekti, tostarp iepirkšanās centrs "Rīga Plaza", noliktavu un loģistikas centri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu