Sākta pieteikšanās ikgadējai Vācijas uzņēmējdarbības balvai

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera Igaunijā, Latvijā, Lietuvā (AHK) izsludinājusi pieteikšanos ikgadējai Vācijas uzņēmējdarbības balvai, kurai šogad aicināti pieteikties Baltijas valstīs reģistrēti uzņēmumi, kas darbojas zaļo tehnoloģiju, klimata tehnoloģiju vai ilgtspējīgas attīstības jomā, aģentūru LETA informēja organizācijā.

Pieteikties apbalvojumam var līdz 29.februārim AHK tīmekļvietnē.

Balvas pieteikumus izvērtēs kompetenta žūrija no Vācijas un deviņi pretendenti tiks uzaicināti piedalīties 26.martā tiešsaistes fināla atlases pasākumā.

Trīs balvas saņēmēji no 17.-19.aprīlim iegūs iespēju piedalīties Rostokā notiekošajā Vācijas-Baltijas Digitālajā samitā, kas tiek rīkots pasākuma "2. Baltijas jūras Biznesa dienas" ietvaros.

Vācijas uzņēmējdarbības balva ir tradicionāls Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras rīkots pasākums, kas šogad notiks 22. reizi. Balva tiek pasniegta inovatīvākajiem uzņēmumiem Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Apbalvoti tiek vietējie uzņēmumi, kuriem ir lielākais tirgus un eksporta potenciāls.

AHK ir daļa no Vācijas divpusējo tirdzniecības kameru tīkla ārvalstīs, kas aptver vairāk nekā 90 valstis visā pasaulē. AHK Baltijas valstīs darbojas jau vairāk nekā 25 gadus, un patlaban tajā ir vairāk nekā 470 biedru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu