Viss uz prinča Viljama pleciem! Kā jūtas troņmantnieks?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/LETA

Jau otrajā dienā pēc skumjajām ziņām par tēva veselības stāvokli princis Viljams atgriezās pie karalisko pienākumu pildīšanas. Neskatoties uz to, ka aizvien viņa sieva, Velsas princese pēc vēdera operācijas atkopjas gultas režīmā un rūpes par trīs atvasēm ir uz tēva pleciem, viņš turpina pildīt gan tēva, gan troņmantnieka pienākumus. 

"Velsas princesei bija nepieciešama nopietna medicīniskā palīdzība. Un tagad karalis. Nav iespējams nejust, ka pēdējās divas nedēļas būs papildinājušas prinča Viljama dzīvi ar notikumiem, kas norisinās citkārt gados. Tagad viņam ir jārūpējas ne tikai par saviem mazajiem bērniem, bet nu viņš ir arī daudz, DAUDZ tuvāk, nekā kāds varēja iedomāties, ka viņam būs reiz jāuzņemas loma, kuru tagad ieņem viņa tēvs," raksta Daily Mail publicists Ans Vilsons.

"Tas uzliek milzīgu slogu princim Viljamam laikā, kad viņš ir noraizējies par savu sievu un kad joprojām nav rimies postošais strīds ar brāli princi Hariju..."

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Saistībā ar ziņām par Lielbritānijas karaļa Čārlza III veselības stāvokli Saseksas hercogs uzreiz nolēma apciemot tēvu. Pēc 11 stundu lidojuma viņš 45 minūtes runāja ar Čārlzu - ar brāli tikšanās nenotika.

Ar brāli, kurš varētu šajā situācijā būt vienīgais atbalsta plecs, Viljams nesatikās.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Tomēr princis Viljams jau atsācis pildīt karalisko pienākumu grafiku! 41 gadu vecais Velsas princis Vindzoras pilī sava tēva vārdā novadīja pieņemšanu, vairākiem izcilniekiem pasniedzot medaļas un ordeņus. Viljams  karaļa vārdā piešķīra vairāk nekā 50 apbalvojumus, tostarp vienu bijušajai Anglijas sieviešu komandas futbolistei un "Lionesses" rekordu vārtu guvējai Elenai Vaitai.

Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pēc šodienas Viljamam vairs nav ieplānoti nekādi pienākumi, un nākamnedēļ viņš atkal būs kopā ar Keitu un bērniem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu