Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis, un 75 gadus vecais monarhs sācis ārstēšanās kursu. Kāds ir vēzis, kādā stadijā  - Bakingemas pils klusē, tomēr visu situāciju sauc par "optimistisku". Vai tā ir patiesība? Vai Čārlza vēzis ir ģenētiski mantots? Kāpēc tik steidzami princis Harijs no Losandželosas ir atbraucis apciemot monarhu? Kas notiks, ja karalim pasliktināsies veselība? Vai princis Viljams ir gatavs aizvietot tēvu? Tik daudz jautājumu... 

"Kad septiņdesmit piecus gadus vecam vīrietim paziņo, ka viņam ir vēzis, tad sirdī un prātā sākas cīņa starp bailēm no nāves un ticība pēdējai cerībai," raksta Dailymail publicists Ans Vilsons.

Kāda veida vēzis? Klusums.

Bakingemas pils savā ziņojumā uzsvēra, ka "tas nav prostatas vēzis, bet audzējs nupat tika konstatēts palielinātas prostatas ārstēšanas laikā", taču plašāku informāciju aizvien nesniedz. Kāpēc tā, ja zinām, ka pēc paziņojuma par karaļa diagnozi sabiedrībā valda milzīgs pieprasījums pēc plašākas informācijas?

BBC komentē: "Negaidiet, ka dzirdēsit daudz vairāk par veselības problēmu vai ārstēšanas specifiku, jo Bakingemas pils neplāno sniegt regulāru informāciju par karaļa veselības stāvokli."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X