Apdrošinātāja "Ergo" valdē iecelta Medne

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Šogad janvārī apdrošināšanas kompānijas "Ergo" valdē Baltijā darbu sāka jauna valdes locekle Aija Medne, informēja "Ergo" pārstāvji.

No 15. janvāra "Ergo" valdei Baltijā pievienojusies Medne, kura turpmāk veiks "Ergo" Latvijas filiāļu vadītājas pienākumus, kas līdz šim bija "Ergo" valdes priekšsēdētājas Baltijā Urzulas Deškas pārziņā. Medne būs arī atbildīgā valdes locekle par risku parakstīšanu dzīvības apdrošināšanā un informācijas tehnoloģiju (IT) jomas vadītāja.

Iepriekš Medne strādājusi SEB grupā, kur 16 karjeras gados guvusi pieredzi dažādās jomās un struktūrvienībās Baltijas līmenī - uzkrājumu un ieguldījumu jomā, korporatīvajā pārdošanā, produktu un IT attīstībā, kā arī bijusi atbildīga par Baltijas biznesa attīstību un veiksmīgi vadījusi biznesa transformācijas procesus.

Latvijā strādā risku apdrošinātāja "Ergo Insurance" un dzīvības apdrošināšanas kompānijas "Ergo Life Insurance" filiāles, kuras 2022.gadā apdrošināšanas atlīdzībās izmaksāja kopumā 68,772 miljonus eiro, kas ir par 0,9% mazāk nekā 2021.gadā.

"Ergo" apdrošinātāju grupa Baltijā pārstāv starptautisko apdrošināšanas grupu "Ergo International", kuras mītne ir Diseldorfā, Vācijā, un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība "Munich Re".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu