Noskaties Seniori sanikno bankas rīcība, kas galu galā viņu paglābusi no prāvas naudas summas pazaudēšanas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Kāda sieviete sociālās saziņas vietnē "Facebook" iepazītam vīrietim, kurš it kā nonācis nelaimē, gatavojās samaksāt prasītos 1450 eiro, taču banka sievietei neļāva šo naudu pārskaitīt, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Viņa vērsās Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "4. studija" ar lūgumu palīdzēt atbloķēt kontu, taču, iedziļinoties šīs seniores problēmā, noskaidrojās, ka ir darīšana ar organizētu noziedzību un banka Latvijā patiesībā ir izglābusi viņas naudu.

Raidījumā "4. studija" vērsās seniore, kura dzīvo lauku pagastā, ir ar labu izglītību, taču ļoti vientuļa. Iespējams, tādēļ viņa platformā "Facebook" apstiprināja draudzību ar kādu Aleksandru Daugaviņu.

Viņa sarakstē noskaidrojusi jauniegūtā drauga Aleksandra Daugaviņa biogrāfiju: 65 gadus vecs atraitnis bez bērniem, visi ģimenes locekļi miruši, 16 gadus dzīvo Apvienotajā Karalistē, kuģniecības inženieris.

"Viņam bija jāizpilda pēdējais uzdevums, jādodas uz Austrāliju, tur jānopērk eļļas muca un jāaizved uz Meksiku," stāstīja sieviete. Jauniegūtais kavalieris lūdzis viņai pārskaitīt naudu, ko kundze arī izdarījusi. 

"Es pārskaitīju un "WhatsApp" tūlīt aizsūtīju viņam šo pārskaitījumu, starptautisko, bet, atverot kontu, es momentā redzēju, ka banka, mani nebrīdinot, tūlīt nobloķēja man kontu," sacīja kundze.

Banka kundzei norādījusi, ka tas ir krāpniecisks darījums, tāpēc konta darbība ierobežota. 

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu