Otrdienas horoskops: 5. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 5. martam.

AUNS

Vajadzētu apsvērt jaunas peļņas iespējas. Dažas idejas sākotnēji var šķist visai utopiskas, taču ir vērts veikt aprēķinus. Arī uzticami sadarbības partneri var uzrasties.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā vajadzētu kaut ko mainīt, un mazliet riskēt, lai izmēģinātu ko jaunu. Karjerā vai biznesā var rasties interesantas iespējas. Būsi ieguvējs arī finanšu ziņā.

DVĪŅI

Trauksies no viena darba pie nākamā, piedalīsies sanāksmēs, zvanīsi, rakstīsi e-pastus... Un būs grūti saprast: kur tā diena atkal palikusi. Taču labs laiks profesionālajai virzībai.

VĒZIS

Šodien neko negribas. Iespējams, pie tā vainojams pavasara nogurums. Dvēsele ilgojas pēc jauniem plašumiem, un vajadzētu sevi uzmundrināt, darot to, kas tīk sirdij.

LAUVA

Būs iespējas parādīt talantus profesionālajā jomā un nostiprināt autoritāti. Kolēģi vai darījumu partneri labprāt uzklausīs tavu viedokli un atzinīgi novērtēs ieteikumus.

JAUNAVA

Uzmanīgi raugies, kur tērē enerģiju. Darāmo rūpīgi saplāno un koncentrējies uz svarīgāko. Tāpat arī jāraugās uz izdevīgumu un bez kautrēšanās vajag apspriest finanšu jautājumus.

SVARI

Daudz ideju, jauni kontakti un kolēģu atbalsts. Tādā vispārējā „murdoņā” jutīsies ļoti labi un būs pozitīvs emocionālais fons. Kad garastāvoklis uz optimisma nots, tad arī darbi kust uz priekšu.

SKORPIONS

Darbā jārisina dažādas problēmas. Zināsi, kā kurā brīdī rīkoties. Taču paļaujies tikai uz saviem spēkiem, jo kāds no kolēģiem var izrādīties nevīža un tad tās kļūmes tik un tā jālabo tev.

STRĒLNIEKS

Spēji var mainīties situācijas darbā vai biznesā, kādi sadarbības partneri nozust, bet tikpat ātri citi un vēl labāki uzrasties vietā. Gatavojies tam, ka garlaicīgi nebūs.

MEŽĀZIS

Rūpes var sagādāt naudas lietas. Seko līdzi tēriņiem, taču labāk būtu, nevis savilkt jostu, bet meklēt iespējas, kā nopelnīt vairāk. Varbūt jāapgūst kaut kas jauns.

ŪDENSVĪRS

Saņemsi jaunu informāciju, kas šķitīs ļoti intriģējoša. Esi uzmanīgs - vērtē, ko dzirdi, un domā, ko runā. Citādi var rasties neveiklas situācijas un pārpratumi.

ZIVIS

Profesionālajā jomā veiksmīgi kontakti, jaunas iespējas, autoritātes stiprināšana. Paļaujies uz prāta apsvērumiem, bet ieklausies arī intuīcijā. Radīsies interesanti vērojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu