Velsas princese pirmo reizi redzēta publiski pēc vēdera operācijas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Pirmdien pirmo reizi kopš hospitalizācijas šī gada sākumā manīta 42 gadus vecā Velsas princese Ketrīna. Kā ziņots, plānotā vēdera operācija viņai uz vairākiem mēnešiem lika pārtraukt karalisko pienākumu pildīšanu.

Kā vēsta TMZ publicēta informācija, Velsas princese Ketrīna pirmdien manīta netālu no Vindzoras pils Lielbritānijā. Princese sēdēja automašīnā līdzās savai mātei Kerolai Midltonei. 

Velsas princeses parādīšanās kliedē virkni spekulāciju par viņas veselību. Kopš Velsas princeses Ketrīnas vēdera operācijas (17. janvāra) ir pagājuši jau gandrīz divi mēneši; pēdējo reizi princesi kopā ar ģimeni redzējām Ziemassvētku dievkalpojuma laikā.

Lai gan Bakingemas pils oficiāli ziņojusi, ka princese atgūst spēkus un līdz Lieldienām nepildīs karaliskos pienākumus, sabiedrībā bija radies satraukums par to, ka nav nekādu ziņu par princeses veselību.

Raizes pastiprināja vēl prinča Viljama pēkšņā neierašanās uz karaliskās ģimenes radinieka bērēm, aizbildinoties ar "personīgiem iemesliem".

Tomēr tagad parādījusies informācija, ka Velsas princese 8. jūnijā apmeklēs savu pirmo oficiālo pasākumu, atsaucoties uz Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas paziņojumu, vēsta "Sky News".

Princese apmeklēs tradicionālo militāro ceremoniju "Trooping the Colour". Pirmā ceremonijas kārta notiks 1. jūnijā, to skatīsies ģenerālmajors Džeimss Bouders. Otro kārtu 8. jūnijā skatīsies Velsas princese, bet trešo — karalis Čārlzs 15. jūnijā, teikts pasākuma tīmekļa vietnē.

Kensingtonas pils gan vēl nav apstiprinājusi princeses apmeklējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu