Ceturtdienas horoskops: 7. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 7. martam.

AUNS

Nestrīdieties ar kolēģiem un nesatraucieties par niekiem, jo senais teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta, nav bez pamata. Un necenties visā pierādīt savu taisnību. Tolerance tiks novērtēta.

VĒRSIS

Pievērs uzmanību darbu organizācijai. Šodien iespējams traks skrējiens starp profesionālajiem un mājas pienākumiem - gribētos, lai kāds neredzams spēks to dienu pastiepj garāku.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā var nākties apvienot spēkus un veidot komandu, jo priekšā jauni mērķi. Sadarbojies ar cilvēkiem, par kuriem esi pārliecināts un ar kuriem jau iepriekš bijušas darīšanas.

VĒZIS

Vēlme gremdēties apcerēs par pasaules lietu kārtību. Grāmatnīcā vai internetā acis kavēsies pie filozofisku un cilvēka būtību izzinošu materiālu piedāvājuma.

LAUVA

Piktosies par dažu cilvēku neizdarību un slinkumu, par nezināšanu un negribēšanu zināt, izprast, analizēt. Bet - kamēr citi tūļājas, pats izdarīsi. Un pēc tam arī visus laurus pats saņemsi.

JAUNAVA

Tev ir talants īstajā brīdī spēj kopā pulcēt īstos cilvēkus. Lai burinieks dotos uz priekšu, ar labvēlīgu ceļavēju vien par maz. Nepieciešamas arī zināšanas. Piesakies kursos apgūt ko jaunu.

SVARI

Var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas, nākt negaidīti priekšlikumi. Tos vajag apdomāt un rūpīgi izvērtēt. Jāsargās no pārsteidzības un avantūrām.

SKORPIONS

Profesionālajā vidē iespējama neliela spriedze, bet tu lieliski mācēsi risināt sarunas, salikt pareizos akcentus un panākt visām iesaistītajām pusēm pieņemamu kompromisu.

STRĒLNIEKS

Sekmīga diena sadarbībai, līgumu slēgšanai un jaunas partnerības veidošanai. Ja tevi aicina iesaistīties kādās sabiedriskās aktivitātēs, piekrīti – būs gandarījums un pozitīvas emocijas.

MEŽĀZIS

Pragmatiskais un nosvērtais Mežāzis mainījies līdz nepazīšanai. Pēkšņi radusies sajūta, ka jārīkojas strauji, jo citādi riskē palaist garām kādu nozīmīgu iespēju.

ŪDENSVĪRS

Esi gatavs negaidītām situācijām darba jomā. Vajadzēs risināt visdažādākos jautājumus un varbūt pat darīt vairākus darbus vienlaikus. Diena paskries nemanot.

ZIVIS

Vajadzētu koncentrēties uz peļņu, lūkoties pēc izdevīguma, varbūt arī meklēt jaunas iespējas. Un vēlams mācīties. Apskati, kas šobrīd tālākizglītības programmu piedāvājumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu