VIDEO Ogres pusē nāvējoši notriec vīrieti. Vietējo vidū izskan versija par pašnāvību

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ceturtdien, 7. martā, Ogres pusē neilgi pēc plkst. 19 uz šosejas gāja bojā aptuveni 35 gadus vecs vīrietis. Izmeklēšanas gaitā tiks skaidrots, kāpēc gājējs tumsā atradās uz ceļa, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pēc garas darba dienas kāds Tīnūžu pagasta iedzīvotājs noguris brauca mājup pa autoceļu Inčukalns—Ropaži—Ikšķile. Pie pagrieziena uz privātmāju šofera uzmanību novērsa maiss, kas plivinājās uz asfalta. Pēc mirkļa vīrietis atskārta, ka uz ceļa atrodas miris cilvēks. Vīrietis pamatīgi nobijās un nekavējoties zvanīja mātei, lai noskaidrotu, kur atrodas viņa ģimenes locekļi.

Ņemot vērā, ka gājējam vairs nevarēja palīdzēt, mediķi ātri vien pameta notikuma vietu. Ārstu vietā tika izsaukti apbedīšanas biroja darbinieki. Policisti diezgan ilgi veica pārrunas ar iesaistīto automašīnu vadītājiem. Blakus mājas iedzīvotāji stāsta, ka negadījuma apstākļi ir visai mulsinoši, jo pastāv iespēja, ka gājējs uz ceļa izskrējis ar nolūku.

Par spīti tam, ka blakus negadījuma vietai atrodas automašīnu riepu serviss ar uzstādītām novērošanas kamerām, neviens no objektīviem liktenīgajā mirklī nebija pavērsts uz šosejas pusi. Tas nozīmē, ka policistiem vismaz pagaidām nav tiešu pierādījumu teorijai par pašnāvības mēģinājumu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu