VIDEO "Meitai šī pieredze atstājusi psiholoģisku traumu." Bērnu vienu pašu no bērnudārza aizved uz slimnīcu (4)

Papildināts 23:30, 13. marts, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas Dienas stacionāra telpas.
Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas Dienas stacionāra telpas. Foto: Evija Trifanova/LETA

Linda marta sākumā kādā darba dienā, kā tas ierasts, nogādāja savu bērnu pirmskolas izglītības iestādē. Pēcpusdienā, kamēr viņa atradās ārpus Rīgas, saņemts zvans, ka četrus gadus vecā Marta viena pati nogādāta slimnīcā. Meitenītei šī pieredze bijusi traumatiska, mazās Martas mamma stāsta televīzijas kanāla TV3 raidījumam "Bez tabu".

Martai strauji uzkāpusi temperatūra, tādēļ audzinātājas izsaukušas ātro palīdzību. Linda pirmajā brīdī arī nevarēja pacelt telefonu, tādēļ par meitas nonākšanu slimnīcā uzzināja tikai pusstundu pēc tam, kad meita iekāpusi mediķu automašīnā.

Māte atklāj, ka meitai šī pieredze atstājusi psiholoģisku traumu, jo uz ārstniecības iestādi viņa devusies viena pati, bez bērnudārza audzinātājas vai māsiņas. Viņa starp mediķiem un savā palātā atradusies viena pati, līdz ieradās viņas tēvs.

Mediķi esot norādījuši, ka meitene neizskatījās pārāk satraukusies, tādēļ neesot bijis iemesla kādam no pirmskolas izglītības iestādes doties līdzi. Māte gan ir neizpratnē, kādēļ netika mēģināts sazināties ar kādu citu ģimenes locekli.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu