Ir laiks! Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 18. līdz 24. martam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 18. līdz 24. martam.

AUNS

Pavasaris dod enerģiju, un gribas paveikt lielas lietas. Tavs tiešums atvērs ceļu uz cilvēku sirdīm, pozitīvā gaisotnē radīsies jaunas idejas un veidosies auglīga sadarbība. Vienīgi atceries, ka daudz runāt un daudz darīt nav viens un tas pats. Tāpēc – jau uzreiz jāizveido darbības plāns, lai pēc tam nav jātērē laiks sapulcēs. Labs laiks peļņai. Nekautrējies runāt par algas pielikumu vai ienākumu pārdali, un esi modrs, jo kādi varianti var rasties pavisam pēkšņi. Nedēļas nogalē jādodas sabiedrībā – satiecies ar draugiem, apmeklē izlaides pasākumus. Kādam var rasties klusas simpātijas.

VĒRSIS

Pavasarīgā dabas mošanās piepilda ar enerģiju un iedvesmo domāt par pārmaiņām dzīvē. Esi gribējis mainīt darbu vai sākt biznesu? Uzņemties sabiedriskus pienākumus? Doties tālā ceļojumā vai padzīvot citā valstī?... Ikvienu ideju ir vērts apsvērt. Kāda no tām izrādīsies īstā un nesīs pozitīvas pārmaiņas. Darbā daudz pienākumu un liela atbildība. Nevajadzētu uzņemties neko papildus, jo tad neatliks laiks sev. Brīvdienās ieplāno dažādas aktivitātes: pavasara talku, draugu ballīti, gadatirgus vai izklaides pasākuma apmeklējumu. Kaut ko var nākties risināt attiecību tēmā.

DVĪŅI

Tavs dabas dotais komunikācijas talants šajā nedēļā ļoti noderēs. Iespējams, vajadzēs risināt kādas sarežģītas situācijas, kuras radījuši citi. Taisnība vien būs tam viedajam, kurš teicis, ka cilvēku dabā ir gudri spriest, bet dumji rīkoties. Tad nu tev būs jāglābj, ko vien var saglābt. Taču, kā mēdz teikt: dzīvē nekas nenotiek tāpat vien. Tā būs iespējas parādīt savu profesionalitāti un dotības un klāt sarkano paklāju ceļā uz karjeras virsotnēm. Brīvajā laikā pirmajā vietā mājas dzīves un attiecības ģimenē. Jāparūpējas par saimniecību, jāpalīdz radiniekiem. Savējo lokā daudz pozitīvu emociju.

VĒZIS

Jaunas zināšanas paver jaunus ceļus – tā ir sen zināma patiesība, kas patlaban var kļūt īpaši aktuāla. Tehnoloģijas attīstās gaismas ātrumā, parādās jauni instrumenti, ar kuru palīdzību uzlabot darbu procesus, un vairs īsi nevar iet ierasto ceļu. Piesakies kursos, apmeklē semināru vai dodies pieredzes komandējumā. Prāts darbojas asi un atvērts jaunām zinībām. Iespējamas dažādas sabiedriskās aktivitātes: aicinājums iesaistīties labdarībā vai organizēt pasākumu. Brīvdienās aizbrauc kopā ar ģimeni dabā vai ekskursijā apskatīt interesantus vēstures objektus: pilis, muižas, baznīcas. Interesanti iespaidi.

LAUVA

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Kā mēdz teikt: neskati domās naudu, kas vēl nav nopelnīta... Var gadīties, ka naudas lietās kaut kas ne tā, kā biji domājis. Turklāt iespējami kādi neplānoti izdevumi par saimnieciskām vajadzībām. Ko iesākt? Ienākumu optimizācija nav ilgtermiņa risinājums, tāpēc raugies pēc jaunām peļņas iespējām. Patlaban ir īstais laiks parādīt, ka esi profesionālis un līderis. Var rasties karjeras variants vai izdevīgs biznesa projekts. Nedēļas nogalē prieks no ģimeniskiem pasākumiem, savukārt brīvajām sirdīm var uzbangot kaislības.

JAUNAVA

Šai nedēļai diezgan emocionāls fons. Piktosies vai pārdzīvosi par vismazākajiem sīkumiem. To varētu norakstīt uz Mēness aptumsuma tuvošanos, taču realitātē iemesli tomēr būs pavisam citi. Tev kā perfektas kārtības mīļotājam var nebūt pieņemama kolēģu attieksme pret darāmo, daži vadības lēmumi vai uzdevumi šķist kaitinoši, vai biznesa partneru darba stils. Nevajag samierināties, bet runāt. Vai arī meklēt jaunas profesionālās iespējas. Brīvajā laikā daudz prieka gūsi no attiecībām – labs laiks romantikai, kaislībām, randiņiem. Iedvesmojoši piedzīvojumi.

SVARI

Pacilāts noskaņojums, kad gribas dejot pus solīti virs zemes. Prātā un sirdī jau pavasaris... Ar entuziasmu ķersies pie visiem darbiem, arī tādiem, kas iepriekš iekavējušies, jo netīkami. Darbavietā rūpēsies par jauku noskaņu – lai vāzēs ziedi, uz galda kāds našķu trauciņš un kolēģiem labs garastāvoklis. Tādā pozitīvā noskaņā viss ies no rokas un vari ķerties pie jauniem projektiem. Bet, ja kaut kas nav pa prātam, meklēt citu darbu vai pievērsies privātajam biznesam. Brīvajā laikā ar smaidu un šarmu iekarosi cilvēku simpātijas un sirdis. Laiks romantikai.

SKORPIONS

Savā dziļākajā būtībā tu esi individuālists, kurš pats zina, ko dara un par izdarīto spēj uzņemties atbildību. Tomēr reizumis der ieklausīties kolēģu viedoklī un pieņemt to, ka skats no malas var būt ļoti noderīgs. Šajā nedēļā panākumu atslēga slēpjas vēlmē un spējās sadarboties un varbūt pat mazliet paiet maliņā, ja kāds nāk ar vērtīgiem priekšlikumiem. Pulcē ap sevi zinošu, talantīgu komandu un viss izdosies. Svarīgas norises lietišķajā jomā, taču arī privātajā dzīvē dažādi būtiski notikumi. Sapratīsi, ka līdzās ir lieliski draugi un saprotoši tuvinieki. Brīvajām sirdīm pavasarīgas romantikas laiks.

STRĒLNIEKS

Iedomājies, ka šobrīd piedalies šaha partijā, kurā jāizdomā ne tikai viens, bet pat vairāki gājieni uz priekšu. Baltie sāk un uzvar?... No racionālas un pragmatiskas pieejas atkarīgi panākumi profesionālajā jomā un arī peļņa. Izpēti aktualitātes savas darbības nozarē, meklē jaunas iespējas vai raksti biznesa projektu. Jauni ceļi var pavērties pavisam negaidot. Kādam iespējama auglīga sadarbība ārzemju projektos. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta kopā ar tuviem cilvēkiem. Ģimene ir tas stiprais plecs un atbalsts. Ja patlaban esi viens, tad ir vērts padomāt par nopietnu, stabilu attiecību veidošanu.

MEŽĀZIS

Ir nobriedis lielais plāns! Tev patīk stabilitāte, prognozējamība un noteikta lietu kārtība, taču reizumis dzīve vēlas pārbaudīt cilvēka elastību. Tad nu nevajag šaubīties, svārstīties un izdomāt dažādus iemeslus, lai kaut ko nedarītu. Uzticies savai intuīcijai, pieliec klāt loģiku un dodies uz priekšu. Tavs plāns ir labs, turklāt lielisks laiks, lai kaut ko mainītu profesionālajā jomā – domātu par peļņu un censtos apgūt vēl nezināmus darbības virzienus. Brīvajā laikā vēlams darīt to, kas paplašina redzesloku: lasi, sērfo tīmeklī, aizbrauc ekskursijā. Privātajā dzīvē paredzami pavasarīgi aušīgi piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ, vēsta sakāmvārds. Šajā nedēļā esi modrs un aktīvs, jo kādas lieliskas iespējas atrodas tepat līdzās. Vienīgi vajag laikus pamanīt un izmantot situāciju savā labā. Viegli gan nebūs, taču ir vērts papūlēties. Pēc tam ar ienākumiem būsi apmierināts. Brīvdienās varēsi palutināt savus mīļos un pats sevi ar kādu tīkamu pirkumu vai pusdienām labā restorānā. Šī nedēļa piemērota arī mācībām, vajag atsvaidzināt zināšanas un profesionālās iemaņas. Sirdslietās domīgs noskaņojums. Ja kas sakrājies uz sirds, par to jārunā.

ZIVIS

Pavasarīgs un optimistisks noskaņojums – sejā smaids un sirdī labestība. Viegli sapratīsies ar cilvēkiem un tādejādi veidosies arī sekmīgi lietišķie kontakti. Piemērots laiks prezentācijām un domubiedru meklējumiem. Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, kuru laikā satiksi interesantas personības. Kāda pazīšanās var pārvērsties simpātijās. Esi vērīgs attiecībā uz peļņu, iespējami interesanti varianti. Brīvdienās labā kompānijā dodies izbraucienā, sarīko pikniku dabā un izbaudi brīvo vēju sajūtu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu