Balsu "skaitīšanas" laikā Sanktpēterburgā piekauta iecirkņa "vēlēšanu" komisijas locekle (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix

Sanktpēterburgā piekauta 427. iecirkņa “vēlēšanu” komisijas locekle Oļesja Vasilenko, informēja organizācija “Pēterburgas novērotāji”.

Vasilenko piekāvuši teritoriālās “vēlēšanu” komisijas locekļi, kuri bija iecirknī, kad tajā notika balsu skaitīšana pēc pagājušajā nedēļā Krievijā notikušajām prezidenta “vēlēšanām”.

Piekaušana notikusi ap plkst.3 naktī pēc tam, kad teritoriālās komisijas locekļi lūguši Vasilenko viņiem sekot, lai parunātos. Kad sieviete atteikusies, viņa sagrābta aiz rokām, nogāzta zemē un vilkta pa gaiteni. Beigās viņa izdzīta no iecirkņa.

Pēc notikušā Vasilenko nogādāta slimnīcā.

Kā uzskata “Pēterburgas novērotāji”, Vasilenko piekauta, ņemot vērā uz viņu iepriekš izdarīto spiedienu viltot “vēlēšanu” rezultātus.

Svētdienas vakarā no 427. Sanktpēterburgas iecirkņa izdzīta neatkarīgā izdevuma “RusNews” žurnāliste, kas ieradusies iecirknī, jo saņēmusi ziņas, ka uz iecirkņa “vēlēšanu” komisijas locekli tiekot izdarīts spiediens.

Saskaņā ar sākotnējiem Krievijas Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) datiem, pagājušās nedēļas “vēlēšanās” triumfēja diktators Vladimirs Putins, kurš “saņēmis” vairāk nekā 87% balsu. Galīgos rezultātus CVK paziņos 21.martā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu