Keitas dubultniece. Nav princeses gaita. Pārāk augsti vaigu kauli. Kas mulsina sabiedrību?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: sun/twitter/scanpix/afp

Jau rakstījām, ka nedēļas nogalē smaidīgā Velsas princese kopā ar savu vīru, princi Viljamu redzēta Vindzorā, iepērkoties kādā mazā lauku veikaliņā, kas atrodas netālu no viņu mājām Bērkšīrā. Kamēr daļa karaliskās ģimenes fanu priecājas par princeses atgriešanos, citi aizvien netic un redzēto Velsas princesi tomēr neatzīst par īstu.

Pēc izdevumā "The Sun" publicētā foto un kāda uzņemtā video, kas publicēts TMZ, eksperti komentē, ka princese blakus vīram izskatās "vesela un smaidīga". Kas tad sabiedrībai visā šajā šķita neticams? 

Sazvērestības teoriju piekritēji sociālajos tīklos apšaubījuši šo informāciju:

"Tā nav īsta Keita - tas ir mākslīgā intelekta radīts tēls"

"Tā ir princeses dubultniece"

"Paskatieties tuvāk fotogrāfiju un sapratīsiet, ka tā nav Keita, viņai ir pilnīgi atšķirīgi vaigu kauli un tā ir cita seja..."

"Foto neizskatās ne pēc viena no viņiem."

“Tā nav viņa. Augstāki vaigu kauli, citas acis, cits smaids, cita gaita, slaidākas miesasbūves. Nēsāt iepirkumu somas pēc vēdera operācijas? Dubultniece."

Kensingtonas pils nav vēl komentējusi fotoattēlu, kurā it kā redzama Velsas princese Keita un princis Viljams. 

Atgādinām, Velsas princese nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra, kad arī notika plānotā vēdera operācija.

Svētdien, 10. martā, Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra. Vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. To apstiprināja arī pati Velsas princese.

Arī šī situācija ar pārveidoto foto turpina radīt spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu