Bažījoties par neīstumu, Velsas princeses fotogrāfiju atsauc četras aģentūras

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix, TVNET kolāža

Četras starptautiskas fotoaģentūras atsaukušas Velsas princeses un viņas bērnu fotogrāfiju, bažījoties par tās neīstumu un nodēvējot par "digitālo manipulāciju", ziņo BBC.

Fotoattēls, ko princis Viljams uzņēmis Mātes dienā, bija pirmais Ketrīnas attēls, ko Kensingtonas pils publicējusi kopš viņas vēdera operācijas janvārī.

Taču Getty Images, AFP, Reuters un Associated Press ir atsaukuši fotoattēlu, norādot uz "princeses Šarlotes kreisās rokas izskatu" - skaidri saskatāms, ka džempera piedurkne ir izplūdusi.

Kensingtonas pils atteikusies to komentēt.

"Dailymail" apkopojis 4 kļūdas fotogrāfijā, kas raisa aizdomas:

1. Princeses Šarlotes izplūdusī džempera piedurkne;

2. Velsas princeses ravējslēdzējs;

3. Princeses Šarlotes svārki; 

4. Velsas princeses "pazudušie gredzeni". 

Arī soctīklos karaļnama fani pauž bažas par fotogrāfijas patiesumu.

Velsas princeses ilgstošā pazušana radījusi spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

Foto: EPA/Scanpix

Pagājušajā nedēļā Midltone pirmo reizi kopš hospitalizācijas šī gada sākumā tika manīta netālu no Vindzoras pils Lielbritānijā. Viņa kā pasažiere atradās automašīnā, kuru vadīja viņas māte Kerola. Vēdera operācija viņai uz vairākiem mēnešiem lika pārtraukt karaliskos darbus.

Velsas princese nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra.

Jau iepriekš bija atgadījums, kad Velsas prinča un princeses ģimenes foto raisījuši acīgo fanu aizdomas. Piemēram, stāsts par Ziemassvētku ģimenes foto. Pirmais radās jautājums – kas noticis ar piecus gadus vecā prinča Luisa kreisās rokas vidējo pirkstu? Nākamais jautājums – kur ir prinča Viljama kreisā kāja! Tāpat aiz krēsla, uz kura sēž mazā princese Šarlote, redzama tikai viena princeses Ketrīnas kāja.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu