Iesniegta sūdzība par krājobligāciju reklāmas kampaņas iepirkumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Dators. Ilustratīvs attēls
Dators. Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Iesniegta sūdzība par krājobligāciju reklāmas kampaņas iepirkumu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Sūdzības iesniedzējs ir SIA "Alpha Baltic Media", bet sūdzības izskatīšanas termiņš vēl nav noteikts.

Savukārt Valsts kases rīkotais iepirkums, par kuru iesniegta sūdzība, šī gada 8.martā pabeigts bez rezultāta.

Valsts kase pērn augustā izsludināja iepirkumu par krājobligāciju reklāmas kampaņas un regulāra mārketinga koncepcijas izstrādi un īstenošanu ar plānoto līgumcenu 139 000 eiro.

"Alpha Baltic Media" jau pērn iesniedza sūdzību par šo iepirkumu, uzskatot, ka kompānijas piedāvājums ir nepamatoti zemu novērtēts saimnieciski visizdevīgākā piedāvājuma izvēles vērtēšanas kritērijos "Kampaņas radošais koncepts" un "Reklāmas ziņojumi atbilst izvirzītajiem kampaņas un mārketinga aktivitāšu mērķiem".

IUB par šo sūdzību 2024.gada janvārī pieņēma lēmumu aizliegt slēgt līgumu.

Krājobligācijas ir valsts vērtspapīri ar fiksētu procentu likmi, kurus Latvijas vārdā izlaiž Valsts kase. Valsts garantē iedzīvotāju ieguldījumus krājobligācijās pilnā apmērā neatkarīgi no to summas. Saņemtie procenti par ieguldījumu krājobligācijās netiek aplikti ar nodokļiem.

Iedzīvotājiem ir iespēja nepieciešamības gadījumā pieteikt un dažu dienu laikā atgūt ieguldījuma pamatsummu pilnā apmērā pirms termiņa.

Krājobligācijas ir pieejamas iegādei jebkurā diennakts laikā tiešsaistē vietnē "www.krajobligacijas.lv", un tās var iegādāties tikai fiziskas personas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu