Noskaties Pirmizrādi piedzīvo filma "Ātruma skartie"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Tajā Pauls Timrots apmeklē dokumentālās filmas par autosportistu Mārtiņu Sesku "Ātruma skartie" pirmizrādi, kas šonedēļ pulcēja Latvijas benzīngalvu eliti un kvēlākos fanus.

Filma "Ātruma skartie" ir stāsts par Mārtiņa Seska, jauna rallija pilota apņēmību traukties pa Latvijā maz zināmu ceļu – uzvarēt, krist un atkal celties, lai iekļūtu Eiropas rallija čempionāta elitē. Mārtiņa autosportista karjera jau mērāma padsmit gados, un šī sezona solās būt jaudīga.

Dokumentālā filma pirmizrādi piedzīvoja marta nogalē un jau ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Filmas autors Sandijs Semjonovs atzīst, ka rallijā viņu fascinē iespēja sasniegt ātruma robežu, kas ir gan tehnisks, gan fizisks un mentāls izaicinājums. Tāpēc šī filma domāta plašai auditorijai, un, iespējams, Mārtiņa pieredze iedvesmos jauniešus izmēģināt savas iespējas startēt tehniskajos sporta veidos.

Pirmizrādes apmeklētāji Paulam atzīst, ka ir pārliecināti – šī ir tikai pirmā sērija stāstā par Mārtiņu Sesku un savā ziņā arī par autosporta skarbo pusi. Kā pats galvenais varonis jūtas pēc pirmizrādes un kas tās saturā pārsteidz Paulu Timrotu, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Raidījumā "Ātruma cilts" Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Vietdtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu