Laiž klajā jaunu dizaina kolekciju kaķiem, suņiem un dzīvniekmīļiem (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

IKEA nāk klajā ar košu kolekciju mīļdzīvniekiem, kuru palīdzējuši izstrādāt veterinārārsti un mājdzīvnieku preču eksperti un testējusi prasīga kaķu un suņu komisija, lai katra prece būtu patiešām lieliska. Rotaļīgā preču kolekcija balstīta pētījumos par kaķu un suņu dzīvi mājās – ikdienas gaitām, uzvedību un to, kas tiem visvairāk tīk. Kolekcijā galvenā uzmanība vērsta uz četrām darbībām: ēšanu, gulēšanu, spēlēšanos un slēpšanos.

Daudzu cilvēku dzīve mājās nav iedomājama bez kaķiem un suņiem. Aizvien vairāk ģimeņu izvēlas dot pajumti četrkājainiem mīluļiem, bet arī viņiem, tāpat kā cilvēkiem, ir savas vajadzības. IKEA apņēmās izstrādāt rotaļīgu kolekciju, kurā īpaši piedomāts par kaķu, suņu un viņu ģimeņu vēlmēm un vajadzībām, vienmēr paturot prātā drošību. Pēc divu gadu darba un kaķu un suņu sniegtā pozitīvā novērtējuma UTSÅDD kolekcija nu ir gatava iekarot dzīvniekmīļu mājas visā pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

“IKEA ar UTSÅDD mājdzīvnieku kolekciju vēlas padarīt kopdzīvi ar mīluļiem vienkāršāku un vēl laimīgāku, piedāvājot viegli tīrāmas, pret ikdienas nolietojumu izturīgas preces, kas nes prieku un ideāli iekļaujas jebkurā mājas interjerā. UTSÅDD kolekcija tika izstrādāta, domājot par četrām ierastākajām kaķu un suņu darbībām mājās, proti, ēšanu, gulēšanu, rotaļāšanos un slēpšanos. Kolekcija ir veidota tā, lai šīs darbības būtu patīkamas un ērtas gan mājdzīvniekiem, gan cilvēkiem,” stāsta IKEA Interjera dizaina nodaļas vadītājs Dariuss Rimkus.

· Moderna telts vai rotangpalmas mājiņa būs gan ērta slēptuve kaķiem, gan stilīgs interjera priekšmets jebkurā telpā.

· Krāsainas ēdiena bļodiņas un divpusējs pretslīdes paliktnis mazinās netīrību, kas mēdz rasties ēdienreizēs. Bļodiņas ir darinātas no keramikas, tāpēc tās ir smagākas un stabilākas, bet paliktnis palīdz tām noturēties vietā vēl labāk. Tās ir pieejamas dažādos izmēros un var droši likt gan trauku mazgājamajā mašīnā, gan ledusskapī.

Foto: Publicitātes foto

· Mīksta sega un komfortablas gultiņas, kas nemanāmi iekļaujas interjerā, ļauj ērti iekārtoties un mierīgi nosnausties. No dažādiem materiāliem izgatavotās un ūdensnecaurlaidīgās segas un gultiņas ir pieejamas vairākos variantos un izmēros. Tās bez bailēm var mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā.

· Sešstūra atslēgas un kaula formas rotaļlietas aicināt aicina uz stundām ilgu ķeršanu, košļāšanu un kārumu meklēšanu. Tās izgatavotas no dabiskas gumijas un auduma un veidotas tā, lai kalpotu ilgi, būtu izturīgas, bet tai pašā laikā nesavainotu zobus un smaganas.

Foto: Publicitātes foto

Drošība pirmajā vietā

Mājdzīvnieku drošību ņēmām vērā un likām pirmajā vietā katrā UTSÅDD kolekcijas izstrādes posmā, un par to domājām visos iespējamajos aspektos. Sagatavojām protokolus un riska novērtējumus, kuru pamatā bija pētījumi un ieguldījums no mūsu partneriem – veterinārārstiem un mājdzīvnieku preču ekspertiem. Tie ietver periodisku ķīmiskās, mehāniskās un fiziskās drošības testu veikšanu visām kolekcijas precēm. Turklāt visām UTSÅDD precēm ir birka ar simboliem, kas sniedz skaidras un lietotājiem saprotamas norādes par drošību.

UTSÅDD kolekcija jau ir pieejama arī Latvijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu