Evija Rodke: citreiz es aizmigt nevarēju, cik skaļi man kurkstēja no neēšanas vēders...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: līdere

Justies labāk - tā nav veiksme, tas ir lēmums! Šādi uzskata uzņēmēja, plastikas ķirurģe Evija Rodke, kura dalījās ar savu stāstu, kā, dodoties pa izaicinājumiem pilnu ceļu, sasniedza savu mērķi - sāka strādāt par plastikas ķirurģi un vēlāk arī izloloja savu plastiskās ķirurģijas klīniku. Bet visa sākums bija skarbs.

"Plastiskā ķirurģija - mītiem apvīta, bet vienmēr tik intriģējoša tēma. Man tā ir ikdiena - vienalga, kur es atrastos. Ko man tā pašai nozīmē - man tā ir māksla. Process, kurā varu apvienot profesionālās zināšanas ar gaumi un estētiku. Vairāk nekā 20 gadus es palīdzu cilvēkiem piepildīt viņu sapņus un uzlabot dzīves kvalitāti," lekciju sāk Evija Rodke.

Vienmēr esmu teikusi - ļaujiet man operēt, tā ir mana miera osta, mana meditācija. 

"Es neko nemainītu savā dzīvē, jo tajā visā ir bijusi īpaša, mana garša un mana sirds. Dzīvē lielie pagrieziena punkti notiek pēc lieliem lēmumiem, kurus pati sevī dziļi esi pieņēmusi. Par spīti lielajām bailēm lēkt nezināmajā, un tikai tad nāk veiksme. Tad noteikti jāseko rīcībai. Fokusam uz mērķi, pacietībai. Neatlaidībai. Un, jā, arī smagam darbam. Manuprāt, veiksme ir jānopelna. Ja nepieņemsi lēmumu un nespersi soli, veiksmei priekšā būs aizvērtas durvis. Un tas ir stāsts par mani," klausītājām stāsta plastikas ķirurģe. 

Kā vijās viņas profesionālā karjera un kā tas nākas, ka tagad Baltijā populāras klīnikas vadītājai reiz dzīvesvieta bija parasta pacientu palāta un vienīgā ēdienreize slimnīcas pusdienas, klausies video stāstā. "Citreiz naktīs es nevarēju aizmigt no tā cik skaļi kurkstēja mans vēders. Mājās braucot ar jostu bija cieši jāsavelk drēbes, jo nekas man vairs nederēja," atminas Evija Rodke. "Naudas man nepietika, bet apņēmības gan!"

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2024", "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2024. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu